El comissari Villarejo segueix fent tremolar la monarquia. Després de filtrar els àudios de la princesa Corinna que deixaven en un mal lloc al rei Joan Carles, ara és la reina Letícia la principal perjudicada. Aquesta setmana ha sortit a la llum una nova amenaça: sembla que podria publicar-se una nova tanda de gravacions. I quina és la principal bomba d’aquest nou round? Que l’actual monarca tindria 8 milions d’euros amagats en un compte.

 

En cas de ser veritat, suposaria tot un escàndol. El periodista basc Xabier Lapitz va estar comentant-ho durant el seu programa a ETB, i aquest dissabte ha fet el mateix al ‘Preguntes Freqüents’ de Laura Rosel. El programa de TV3 s’ha fet d’or gràcies a un testimoni implacable que deixa en molt mal lloc la Reina.

 

Reina Letícia
Reina Letícia | Europa Press

 

Però no només és notícia que es parli d’un cas de corrupció, sinó que també es deixa caure que en aquestes noves cintes hi hauria la prova definitiva que evidenciaria que Letícia ha estat infidel al rei Felip. Segons el periodista, la ministra Margarita Robles n’estaria al corrent. I per això hauria reunit un grup de periodistes per advertir-los: “Textualment diu la reina: “El rey es un cuernudo“. 

 

 

La vida extramatrimonial dels monarques espanyols ha deixat de ser una llegenda, i és que les infidelitats del rei Joan Carles fa temps que han deixat de ser secret. Però la reina Letícia tampoc no és fidel al seu marit? 

 

 

El que més ha indignat a Lapitz durant l’entrevista, per això, és que sorprengui més que la Reina sigui infidel que no pas que tingui 8 milions d’euros amagats. Hem de consentir-ho? “Resulta que els assumptes amorosos són els que al final salsean la monarquia. Jo no entenc res. A mi com ho faci la reina i amb qui, m’és igual. El que em preocupen són els 8 milions d’euros de la Reina. Però a Espanya no es pot investigar perquè PP, PSOE i Cs ho han impedit en el Congrés dels Diputats”. 

 

Té raó el periodista basc? Ha arribat un moment en el qual la societat espanyola ja està acostumada a la corrupció? Es demostrarà que Letícia s’ha quedat diners públics i que els gaudeix amb un amant? Suposarà el final del seu regnat?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa