Abascal compara Jorge Javier amb Kim Jong-un: “Milionari progre histèric”

Jorge Javier Vázquez ha tornat a carregar contra VOX en directe, després que li diguessin que sempre censura aquells que no pensen com ell. Es referien a les declaracions d’Antonio Montero, que l’acusava de censurar-lo cada cop que fa evident la seva ideologia de dretes. El presentador considera que no s’ha de donar veu a això, el que Gema López denunciava perquè considera que amb aquesta actitud s’està convertint en un dictador. Jorge es defensava: “Per mi això és feixisme pur i intentaré que mai no tinguin veu en aquest programa i crec que és un error que els programes de televisió convidin els periodistes i tertulians que els hi donin suport. Com he de donar veu a un partit que m’insulta? Em sembla un error enorme. És com si estigués la falange i els partits donessin la dictadura. VOX existeix, però és feixisme i mai no deixaré que tingui veu en aquest programa. No ho podem tolerar“. 

Una hora després, Santiago Abascal responia amb un tuit en el qual deixava clar que no suporta el presentador català, comparant-lo amb el dictador de Corea del Nord: “Els hi presento l’autèntic Kim Jong Vázquez, en ètica democràtica i estètica, que es dedica a demonitzar i insultar histèricament a quatre milions d’espanyols des de Telecinco i a aplanar el camí de la violència contra ells. No t’ho permetrem, milionari progre”. 

Davant d’això, el programa va voler fer mofa i va publicar una comparació de Jorge Javier i Kim Jong-un, el dictador de Corea del Nord. 

'Sálvame' fa broma sobre el tuit d'Abascal   Telecinco

‘Sálvame’ fa broma sobre el tuit d’Abascal / Telecinco

Una nova guerra entre el programa del cor i el líder de VOX, que denuncia rebre un atac constant. 

Nou comentari