El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telefónica, CaixaBank i Iberdrola entre les empreses més sostenibles
  • CA

Atlàntica, Telefónica, CaixaBank, Iberdrola, Acciona, Enagás, Ferrovial i Siemens Gamesa han aconseguit un lloc entre les 50 empreses més sostenibles del món en els guardons atorgats per Sustainability, Environmental Achievement & Leadership Business Sustainability Awards (SEAL) de 2021.

Atlantica és una empresa d’energies renovables cotitzada en Nasdaq present en 11 països i que gestiona nou mil milions d’euros en actius d’infraestructura sostenible. A Espanya Atlantica gestiona 16 plantes d’energia solar amb una potència instal·lada total de 682MW.

Els guardons han estat atorgats per SEAL, una organització en defensa del medi ambient que premia el lideratge en aquest camp a través dels seus premis a la sostenibilitat empresarial i al periodisme mediambiental, al mateix temps que finança la recerca i duu a terme campanyes d’impacte mediambiental.

La metodologia per a triar als premiats atorga el 69 per cent del pes de la decisió en la part mediambiental, en línia amb l’origen de l’organització, però també incorpora la part social i de governança, la qual cosa garanteix que els premiats tinguin un comportament holístic en matèria de ESG.

Totes aquestes companyies han estat premiades en la categoria ‘Organizational Impact Award’, que reconeix el comportament global de la sostenibilitat empresarial. A més, entre les empreses premiades no espanyoles figuren algunes de les grans multinacionals com Colgate-*Palmolive, General Motors, Koninklije Philips NV, SAP, Unilever o Volvo, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa