El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Servihabitat amplia la seva cartera amb 9.000 actius immobiliaris de Kutxabank
  • CA

Servihabitat ha iniciat aquesta setmana la gestió dels 9.000 actius immobiliaris de Kutxabank, després que l’entitat bancària resolgués la seva adjudicació a principis d’agost de 2021. D’aquesta manera, el servicer veu ampliada la seva cartera sota gestió amb un valor de 1.100 milions d’euros. La meitat del valor de la cartera són sòls, mentre que la resta es reparteix entre actius residencials i comercials.

El CEO de Servihabitat, Iheb Nafaa, ha explicat que “aquest tipus d’adjudicacions són fruit de la nostra aposta per convertir-nos en un servicer amb garanties d’oferir un servei de qualitat amb un valor diferencial”.

Nafaa ha afegit que amb la visió “de servicer multiclient amb capacitat de gestió dedicada als nostres clients, hem apuntalat en els últims anys una estructura especialitzada única amb un potent equip multidisciplinari que ens permet continuar sent un referent en el sector”.

Amb un contracte tancat per una durada de 5 anys, Servihabitat inicia la gestió després d’un procés de migració que suposarà el transvasament de més d’un milió de documents vinculats als actius immobiliaris.

Per a la gestió d’aquesta cartera, concentrada majoritàriament a Andalusia i País Basc, Servihabitat disposa d’una elevada potència comercialitzadora sustentada per una extensa xarxa d’agents col·laboradors de 2.000 APIs, un equip comercial propi sobre territori, més de 6.000 punts de finançament i una web que aconsegueix els 10 milions de visites de manera anual.

En el marc de l’acord, i de manera conjunta, aquesta gestió es desenvoluparà sota un model de servicing amb l’objectiu de buscar la major generació de valor amb la implicació d’equips dedicats i un ampli ús de la tecnologia i innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa