El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Prisa va guanyar 100.000 euros en el primer trimestre del 2022

Prisa va guanyar 100.000 euros en el primer trimestre del 2022 enfront de les pèrdues de 13,8 milions entre gener i març del 2021 gràcies a la reestructuració escomesa l’any passat i a la contínua millora operativa de les seves divisions d’Educació i Mitja, segons va informar el grup periodístic i d’educació. En el primer trimestre de l’any Prisa va generar uns ingressos de 210,6 milions d’euros, un 32,8% més que en el mateix període de l’any anterior. L’Ebitda, excloent indemnitzacions, va aconseguir els 43,8 milions, un 156,3% més que entre gener i març de 2021.

El grup va registrar una generació de caixa positiva de 40,8 milions d’euros, un 89% més que en el primer trimestre de 2021 i a 31 de març la caixa de la companyia era de 216 milions d’euros, amb 99 milions de línies de liquiditat sense disposar. El president de Prisa, Joseph Oughourlian, va assenyalar que “el grup està en un moment decisiu en el qual tots els canvis escomesos ens permeten abordar el futur centrats en el creixement dels negocis i focalitzats en l’interès dels nostres accionistes i empleats”.

“Objectius definits i clars”

Oughourlian va explicar que han presentat “un pla estratègic a mitjà termini amb objectius definits i clars, que estem centrats en executar, i els resultats del primer trimestre reflecteixen que el camí marcat és l’adequat”. Va indicar que “aquests primers mesos de l’any han estat molt bons per a la companyia, continuant amb la tendència positiva que veníem registrant”. Així mateix, va al·ludir al fet que Prisa manté les previsions marcades al començament d’exercici, “sense oblidar que cal tenir cautela davant la incertesa derivada de la guerra a Ucraïna i les conseqüències econòmiques que pot implicar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa