El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nabucco i ‘Flamenc Reial’ tanquen  l’agenda de la Reina amb els acompanyants dels líders de l’OTAN
  • CA

El Teatre Real i, en concret, el cicle ‘Flamenc Real’, va ser l’escenari que va tancar l’agenda de la reina Letizia amb els líders mundials que es van donar cita aquesta setmana a Madrid per a acudir a la Cimera de l’OTAN celebrada en la capital d’Espanya. Encara que Jill Biden no va poder assistir a aquesta última cita del programa paral·lel organitzat amb els acompanyants, sí que va acudir una àmplia representació, entre les quals estaven Brigitte Macron, primera dama de França; Linda Rama, la primera dama d’Albània; la seva homòloga belga, Annik Penders; Jodie Haydon, parella del primer ministre australià; l’esposa del secretari general de l’OTAN, Ingrid Schulerud; l’esposa del president de Letònia, Andra Leviti; la primera dama de Macedònia del Nord, Elizabeta Pendarovska; la seva homòloga lituana, Diana Nausèdienė; l’esposa del primer ministre de Montenegro, Lidija Đukanović; la primera dama de Xipre, Andri Anastasiades; la de Polònia, Agata Kornhauser-Dubte; i la croata, Sanja Musić Milanović. També Begoña Gómez, esposa del president del Govern, Pedro Sánchez.

Els únics homes que acompanyaven a la Reina en l’esdeveniment eren Juraj Rizman, parella de la presidenta d’Eslovàquia, Zuzana Čaputová, i Gauthier Destenay, el marit del primer ministre de Luxemburg, Xavier Bettel.

Van poder difrutar de ‘Nabucco’, ja que van assistir en directe a un dels assajos de l’òpera de Verdi, que torna al Teatre Real sota la direcció de Nicola Luisotti.

I de l’òpera van passar al flamenc amb Kiki Morente, fill d’Enrique Morente, que va tocar una de les seguidilles del seu pare al costat de la balladora Belén López aprofitant la seva presència en el teatre madrileny amb motiu del cicle ‘Flamenc Real’.

‘Flamenc Real’, que amb aquesta aconsegueix la seva quarta edició, ofereix una programació que inclou artistes consolidats i joves promeses d’aquest art universal i en la qual adquireixen protagonisme les tres disciplines del flamenc: el canti, el toc i el ball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa