El ministre d’Afers exteriors de l’Aràbia Saudita, el príncep Faisal Bin Farhan Al Saud, va realitzar aquest dilluns una visita oficial a Espanya amb l’objectiu de valorar les relacions bilaterals entre tots dos països i compartir punts de vista en relació amb diverses qüestions d’actualitat.

Durant la seva visita, el titular d’Exteriors de l’Aràbia Saudita es va reunir amb el seu homòleg a Espanya, José Manuel Albares, per a repassar diverses qüestions de política internacional en la seu del ministeri. La política exterior també va ser el focus de la conferència que el propi príncep Faisal Bin Farhan Al Saud va impartir en el Real Institut Elcano, prestigiós ‘think tank’ espanyol. En aquesta, el ministre d’Exteriors saudita va parlar de la direcció que està prenent la política exterior del país entre diferents representants espanyols.

El ministre d’Afers exteriors de l’Aràbia Saudita també va ser rebut pel rei Felip VI en el palau de la Zarzuela, on li va transmetre les salutacions del rei de l’Aràbia Saudita, Salman bin Abdulaziz al-Saud, i del príncep hereu, Mohamed bin Salman.

Després de més de 20 anys de carrera empresarial, el ministre d’Exteriors saudita va començar la seva trajectòria en l’esfera política el 2017, quan es va convertir en assessor del príncep hereu. Al febrer de 2019, va ser nomenat ambaixador saudita a Alemanya, i posteriorment, ministre d’Afers exteriors de l’Aràbia Saudita.

Durant la visita, les dues parts van revisar l’amistat i la cooperació conjunta, i també van discutir la millora dels aspectes de la cooperació bilateral en diversos camps i les maneres de secundar-los i desenvolupar-los. A més, també es va conversar sobre les maneres d’intensificar la coordinació conjunta per a servir als interessos dels dos països i sobre els projectes nacionals i internacionals i els esforços realitzats sobre aquest tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa