El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
micampus incorpora a totes les seves residències el servei micampus health
  • CA

micampus incorporarà en totes les seves residències a partir del pròxim curs, 2022/23, el servei micampus Health que ofereix assistència mèdica 24 hores tots els dies de la setmana. Els residents de micampus comptaran amb aquest nou servei després de l’acord signat amb Quirónsalud, sense que suposi un cost addicional per als estudiants que s’allotgen en les 24 residències en gestió de la companyia.

micampus Health permet consulta telefònica i videoconsulta mèdica de manera immediata. A més, els residents comptaran amb un gestor de salut personal que els prestarà ajuda en qualsevol moment. Les consultes es poden efectuar, sense cita prèvia, de manera immediata amb els facultatius de medicina general de Quirónsalud.

També s’inclou en micampus Health un servei que permet connectar a través de xat amb especialistes. Els xats ofereixen suport psicoemocional, sobre nutrició i dietètica, consulta sexològica, consell mèdic sobre la covid, alergologia, oftalmologia i fisioteràpia.

Els residents de micampus poden, així mateix, realitzar una revisió mèdica de les seves constants vitals mitjançant imatge facial des de l’app. D’aquesta manera es pot fer en qualsevol moment un mesurament de la freqüència cardíaca, respiratòria i de la pressió sanguínia.

També permet obtenir resultats a nivell físic, fisiològic, d’estrès, risc cardiovascular i índex de benestar. En cas que es detecti alguna alteració es pot accedir a la consulta mèdica telefònica o per videotrucada que els derivarà a l’atenció precisa per a evitar qualsevol risc.

micampus va assenyalar que la seva aposta per la salut dels seus residents s’intensifica amb aquest nou servei. “micampus posa en marxa totes les mesures possibles perquè les residències siguin espais totalment saludables”, va indicar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa