El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La primera travessia flamenca solcarà la Mediterrània a bord d’un bergantí
  • CA

L’art flamenc, en tota la seva esplendor, serà el gran protagonista d’aquesta nova aventura marítima que té previst salpar a principis de novembre a l’Atlantis, un veler clàssic de 1905 que acollirà diversos recitals, i que anirà fent parades per algunes de les ciutats més icòniques del món del flamenc.

Seven Seas Flamenco Experience és el nom d’aquest projecte, en què s’han unit l’exitosa productora SO-LA-NA Entertaiment i Oceanosophia amb el suport de Grupo Ership, i en què els passatgers es podran submergir més a fons en la història i curiositats que inunden aquest art.

El cant jondo, les xerrades informatives, els col·loquis i les actuacions en directe formaran el dia a dia dels amants del flamenc que s’embarquin en aquesta aventura. Mentre que, Ricardo Fernández del Moral i la bailaora Ofelia Márquez, tots dos reconeguts artistes de primer nivell, seran els encarregats de formar el quadre flamenc de bord.

Tot això, alhora que els participants gaudeixen d’una singladura que recorre els punts geogràfics més emblemàtics del gènere: Cartagena, amb els seus cants miners, Almeria, amb els seus tarants, Màlaga i les malaguenyes i Cadis, bressol de les alegries, i on un cop a terra, podran delectar-se amb diferents esdeveniments flamencs.

L’entreteniment anirà a càrrec de Juan Ogalla, ball, de Reyes Martín, cant, i de Lucas Saucedo, guitarra, l’1 de novembre a Cartagena, mentre que el dia 3, al costat del port d’Almeria, el ball de Mónica Iglesias, el canti d’Antonio Campos, la guitarra de Luis Mariano i la percussió de Miguel Rodríguez ‘El Cheyene’, s’encarregaran de delectar tots els assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa