El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
KeyZell premiada pel seu desenvolupament d’IA contra el càncer
  • CA

La ‘startup’ biotecnològica KeyZell ha estat guardonada en la II Edició dels Premis Nacionals de Recerca, Ciència i Innovació Isaac Peral organitzats per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat. Aquests premis reconeixen la labor de recerca que realitza KeyZell en el desenvolupament d’Intel·ligència Artificial capaç de recomanar als professionals mèdics tractaments personalitzats contra el càncer de pulmó i mama.

Aquesta ‘startup’ es distingeix per atacar al càncer des de dos fronts, la recerca de tractaments de primera línia contra el càncer i l’ús de la tecnologia IA de medicina de precisió en oncologia (Oncology Precision System).

Els premis també van reconèixer la labor de professionals com la doctora Elisabeth Arrojo Álvarez, directora Mèdica de l’Institut Mèdic d’Oncologia Avançada (Inmoa), a qui se li va distingir per la seva trajectòria professional de recerca en el món oncològic, destacant el desenvolupament d’una tècnica pionera en càncer de mama que escurça el nombre de sessions de radioteràpia de més de 30 sessions diàries a una única sessió.

L’Associació Europea d’Economia i Competitivitat premia el mèrit d’investigadors que realitzen una labor destacada en camps científics i que contribueixen a l’avanç de la ciència, al millor coneixement de l’ésser humà, a la transferència de tecnologia i al progrés de la humanitat.

D’igual manera, distingeix a aquelles entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament i creixement empresarial, demostrant una potent palanca de la innovació i la competitivitat.

Recolzada per un equip de gestió i recerca de rellevància internacional, KeyZell ajuda als oncòlegs a prendre decisions més precises permetent una medicina personalitzada, aconseguint reduir la reincidència, la sobremedicación, el temps d’hospitalització, els costos dels tractaments, el seguiment a través de totes les fases clíniques, i, sobretot, repercuteix de manera positiva en la qualitat de vida dels pacients.

A més, està preparant una Token Generation Event (TGE) amb una emissió de 2.000 milions de tokens i 200.000 NFTs. Aquesta emissió de tokens és una inversió lliure de risc malgrat la desestabilització actual del mercat cripto, ja que es recolza pel propi valor de la companyia, comportant que aquesta inversió no sigui merament especulativa i no depengui del valor del mercat. Amb aquesta emissió, KeyZell pretén continuar avançant en el seu projecte de lluita contra el càncer i operar en un entorn segur, ja que treballen sota tecnologia ‘blockchain’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa