El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
GXO publica el seu primer informe ESG
  • CA

GXO Logistics, companyia dedicada en exclusiva a contractes logístics, ha anunciat la publicació del seu primer informe de criteris ambientals, socials i de bon govern (ESG en els seus inicials en anglès). L’informe recull el progrés fet en 2021 de cara a les metes de l’empresa quant a ESG, i també els seus plans per a una millora contínua.

En 2021, GXO va rebre una qualificació “AA” en ESG per part de MSCI (el major proveïdor mundial d’índexs mediambientals, socials i de governança (ESG)), situant-la per sobre de la resta d’empreses de la indústria.

“El nostre inici com a empresa independent porta amb si una oportunitat i responsabilitat úniques, ja que podem crear des de zero una estratègia al voltant del que més li importa als nostres companys, clients, inversors i comunitats,” va explicar Malcolm Wilson, CEO de GXO.

“Estem compromesos”, va afegir, “amb generar un impacte positiu per a la nostra gent, els nostres socis i el nostre planeta a través de l’ús de tecnologia que no sols millora el rendiment, sinó que també minimitza el nostre impacte ambiental, crea llocs de treball segurs i ens permet fer el nostre treball de la manera correcta.”

En 2021, GXO va marcar cinc metes mediambientals: 80% d’operacions globals il·luminades amb LED en 2025; 80% reducció i revaloració de residus destinats a abocador en 2025; 30% deducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle (GEI)en 2030 prenent de referència la taxa de 2019; 50% energia renovable en operacions globals en 2030, i 100% neutral en emissions de carboni per a 2040

L’informe ESG de GXO en 2021 és una font d’informació per a inversors individuals o institucionals que cada vegada es fixen més en el rendiment ESG abans de triar unes accions o altres.

Meagan Fitzsimmons, directora de Compliance i ESG de GXO, va declarar que “en GXO, el “com” fem les coses és tan important com el que fem. Els nostres equips entenen que un fort compromís amb els criteris ESG és la base de tota gran empresa i comparteixen la nostra meta d’estar al capdavant de totes les innovacions i bones pràctiques referent a ESG.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa