Gilead Sciences ha anunciat que farà una aposta pel lideratge femení amb el patrocini dels projectes Promociona i Progressa de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE). Les iniciatives de la patronal compten un any més amb el patrocini de Gilead Sciences i es desenvoluparan amb Esade Executive Education com a soci acadèmic.

Gilead, més enllà del patrocini, inclou aquests programes al seu catàleg de desenvolupament per a les seves directives i mànagers des de fa diversos anys i diversos membres del seu comitè de direcció formen part del pla de mentors oferint la seva experiència a les alumnes participants.

A més, la seva vicepresidenta i directora general, María Río, és la padrina dels dos programes i com a tal clausurarà el programa Promociona en la seva novena promoció aquest any.

El projecte Promociona té com a objectiu una major representació femenina en els llocs d’alta direcció, tractant de sensibilitzar les empreses i preparant les seves directives participants mitjançant el desenvolupament i enfortiment de les seves capacitats, habilitats professionals i de lideratge. Fins ara, hi han participat més de 1.000 directives, de més de 600 empreses.

Per part seva, el projecte Progresa té com a objectiu capacitar dones d’alt potencial de les habilitats necessàries per liderar en un futur les organitzacions. El projecte està dirigit a empreses compromeses amb la diversitat i el desenvolupament de la dona que “identifiquin aquells perfils que vulguin donar suport, potenciar i es comprometin a seguir-ne activament el desenvolupament”. A més, cal involucrar directius en el procés de mentorització que forma part d’aquest projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa