El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Coliflow traspassa davanteres i arriba als lineals de Portugal
  • CA

Coliflow, la marca de pizzes amb coliflor en la seva massa, continua amb la seva estratègia d’expansió i comença el seu procés d’internacionalització amb la seva arribada a Portugal. Després de l’èxit reeixit en el mercat espanyol des del seu llançament a l’abril 2022, la marca estarà disponible en els lineals de 260 punts de venda al llarg de tota la geografia portuguesa.

Els clients dels supermercats Continent ja poden trobar en aquests establiments les diferents propostes que ofereix Coliflow: el pack de dues Bases de Pizza Coliflow, per a fer totalment al seu gust, la Pizza Coliflow de Verdures, la Pizza Coliflow de Formatge i la Pizza Coliflow de Pernil i Formatge.

Aquests nous punts de venda se sumen als més de 1.200 en els quals Coliflow ja és present a Espanya. La marca, que va iniciar 2023 aconseguint “una fita en la seva història” en aconseguir les més de 100.000 unitats de pizza venudes, destaca que posa “a l’abast de tots els clients una opció més saludable que les pizzes convencionals que es troben en els supermercats, permetent gaudir d’aquest deliciós plat i introduir-lo com a part habitual d’una dieta equilibrada”.

Alba Sánchez-Vicario, creadora i CEO de Coliflow, va afirmar que estan “molt orgullosos de l’èxit collit per Coliflow al llarg de l’últim any i ens alegra enormement poder donar aquest primer passo a nivell internacional. Des de la nostra arribada al mercat hem tingut un fantàstic acolliment per part del públic, que demandava una alternativa saludable a un planto tan popular i benvolgut com la pizza, i esperem continuar conquistant als nostres clients ara també a Portugal”.

Amb un any de trajectòria, Coliflow manté que “ha triomfat entre les llars espanyoles, situant-se com una proposta única pel seu perfil nutricional millorat, amb la coliflor com a ingredient principal en les seves bases de pizza”.

“Gràcies a la seva qualificació Nutriscore A en el seu lot de dues bases i en la seva pizza de verdures, així com el seu perfil nutricional millorat en la seva pizza de formatge i en la de pernil i formatge, Coliflow ha sabut atendre les demandes del consumidor i oferir una opció perfecta punt per a gent que es cuida, com per a famílies amb nens. I és que les pizzes de Coliflow, amb fins a un 50% menys de farina de blat, estan enfornades en un obrador artesà amb forn de pedra, i es fan amb l’equivalent a 120 grams de coliflor fresca per base. A més, estan elaborades amb massa mare de fermentació lenta i oli d’oliva verge extra, i amb matèries primeres de primera qualitat, amb ingredients com el tomàquet natural o el formatge mozzarella 100% natural sense sèrums”, indiquen la marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa