El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Afendis i Kempner, nous accionistes majoritaris de Cerealto Siro Foods
  • CA

L’accionista majoritari de Cerealto Siro Food, Juan Manuel González Serna, les entitats financeres creditores de la companyia i els fons d’inversió Afendis Capital Management i Davidson Kempner Capital Management LP han signat l’acord definitiu entre les parts que ha culminat amb la transferència d’accions a les signatures d’inversió i la capitalització del balanç de la companyia.
Segons va informar Cerealto Siro, l’entrada de Afendis i Davidson Kempner marca l’inici d’una nova etapa d’estabilitat financera per a la companyia, “que es converteix en un grup fortament capitalitzat i amb importants previsions de creixement recolzades per relacions de confiança amb clients de tot el món i la solidesa de la cartera de productes de la companyia”.

Juan Manuel González-Serna va destacar que “avui s’obre una nova etapa de futur i creixement en Cerealto Siro Foods que permet la continuïtat del negoci, una prioritat que sempre hem defensat. El meu etern agraïment a tots els col·laboradors que ho han fet possible, als clients i proveïdors que han continuat donant-nos suport i a les institucions que s’han implicat i han facilitat el tancament de l’operació”.

Per part seva, Cem Karakas, nou president executiu de Cerealto Siro, va dir que estan “plenament convençuts del potencial estratègic de Cerealto Siro Foods. La companyia ha construït unes relacions molt sòlides amb els seus clients a nivell mundial i està preparada per a convertir-se en el principal proveïdor dels detallistes i fabricadors de marca de tot el món. Dedicarem els nostres recursos i experiència en el sector a impulsar la competitivitat la companyia i a construir sobre les capacitats dels seus equips i I+D”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa