Un cap de setmana vintage a Mercantic 

Has sentit mai a parlar de Mercantic? Doncs és un mercat permanent d'antiguitats a Sant Cugat que va nèixer el 1992 amb la vocació de convertir-se en un centre de referència en el món de la brocanteria i els objectes vintage.

 

Mercantic està situat a les instal·lacions de l'antiga fàbrica de ceràmica de Josep Barnils. La nau central de l'antiga fàbrica s'ha transformat en mig centenar de botigues o estands, que conformen una xarxa intrincada de carrerons al voltant dels forns que, a dia d'avui, es mantenen en perfecte estat de conservació. Una proposta variada i a l'abast del client de dimarts a diumenge en horari continuat de 10 a 20h (diumenge fins les 16h).

 

Mentre que a la primera planta de l'antiga fàbrica se celebren de forma regular tallers de restauració i ceràmica entre d'altres; 'La Puntual' és l'espai destinat a l'art jove que obre els seus tallers per exposar les seves obres.

 

Els diumenges de 9:30h a 15h, al gran pati de l'entrada, s'incrementa l'oferta fixa del centre amb una cinquantena de paradistes ambulants seguint diferents temàtiques.

 

El Vintage Fest és l'esdeveniment que completa l'oferta de Mercantic: el primer cap de setmana de cada mes es tanquen esl carrers del voltant del recinte per convertir-ho en un mercat on es venen llibres, discs i objectes de segona mà.