Treballa en el sector turístic especialitzant-te en enoturisme

Un 70% dels alumnes aconsegueix treball relacionat amb els seus estudis
Ara pots estudiar un CFGS en enoturisme
Ara pots estudiar un CFGS en enoturisme | Kym Ellis
 
 

L'enoturisme és un dels sectors turístics que més està creixent a l'Estat espanyol: Catalunya rep actualment 400.000 turistes d'aquest àmbit i espera rebre 2 milions de persones per al 2020. L'enoturisme fomenta el turisme de qualitat, desestacionalitzat i amb interès pels valors patrimonials, la gastronomia, el paisatge, la història i la cultura del territori.

 

Estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de guia, informació i assistència turística especialitzat en enoturisme és una oportunitat per treballar en aquest sector en constant creixement. El CFGS t'ofereix la formació necessària per treballar de guia, en una agència, organitzant esdeveniments, fer promoció territorial i crear projectes turístics i empreses de serveis.


 

L'Institut d'FP d'Enoturisme de Catalunya aposta per la professionalització al sector del turisme en modalitat DUAL, aquesta tipologia de formació aconsegueix un índex d'inserció dels estudiants d'un 70%.

 

Ara et pots formar en turisme
Ara et pots formar en turisme | Cedida

 

 

Catalunya, amb més de 12 Denominacions d'Origen, 320 cellers enoturístics i 40 agències especialitzades, és un territori privilegiat per al desenvolupament de l'enoturisme. De fet, Catalunya és capdavantera en el sector turístic i és el territori que integra més tipus diferents d'ofertes turístiques de qualitat.

 

 
Comentaris
busman
Mentre la bombolla no esclati, voleu dir.
Anna
Molt be Alcaldessa ja voldríem tenir-la a Barna. Gràcies.

envia el comentari