El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, un model pedagògic únic

CETT-UB

  

 

El CETT-UB és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en Turisme, Hoteleria i Gastronomia únic, adscrit a la Universitat de Barcelona. Ofereix diversos nivells de formació -FP, graus universitaris, postgraus i formació continua per a professionals en actiu i empreses- gràcies a un model formatiu propi.

  

  

El CETT-UB disposa d'un conjunt d'empreses pròpies (Hotel Alimara, la Residència Àgora i el Fòrum) que permeten una formació basada en la pràctica. El centre té una vocació internacional, i per això, ofereix una formació íntegra en anglès i mobilitat acadèmica a partir dels MinorProgram i els GlobalInternshipProgram.


  

  

El campus té un estret vincle amb el món professional, amb més de 2.000 ofertes de pràctiques cada any. Des del campus, a més, es promou el desenvolupament del coneixement en Hoteleria i Turisme mitjançant els grups de recerca i l'estudi de noves tendències i pràctiques del sector.

  

  

Els alumnes del CETT-UB es caracteritzen per la seva sòlida formació i el desenvolupament de les competències actitudinals, d'aquesta manera aquest llegat es trasllada a les empreses i institucions del món, que participen activament en les iniciatives del campus.

 

Màsters universitaris oficials CETT-UB