La travessia americana de Juan Carlos Navarro només ha durat un any. El de Sant Feliu ha anunciat que torna al seu club de tota la vida, el Barça, després d’una temporada amb els Memphis Grizzlies i d’haver disputat l’All-Star dels “rookies”. Però lluny de seguir els passos del seu company Pau Gasol, Navarro no ha volgut seguir a la NBA i la seva difícil adaptació ha condicionat l’adéu del jugador català.

Navarro signarà per cinc temporades amb el club blaugrana i es convertirà en el jugador més ben pagat de la història del club, uns dos milions d’euros per any. A més, el Barça l’eximeix de pagar la clàusula de rescissió, al voltant d’uns tres milions, per la seva marxa fa un any.

El català ara quedava lliure per negociar amb qualsevol equip de l’NBA, però necessitava una bona oferta perquè li sortís rendible quedar-se als Estats Units. La marxa de Dusko Ivanovic i l’arribada de Chichi Creus al Barça han estat factors determinants per la decisió de Navarro. A més, l’aposta per la “bomba” és total, el jugador té assegurada la permanència al club català un cop es retiri com a jugador. Per altra banda, el Barça treballa també en el retorn de Marc Gasol i Víctor Sada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa