El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Coma guanya el Dakar per segona vegada
  • CA

Marc Coma ha entrat avui en la història del motociclisme al convertir-se en el primer pilot català que conquesta per segona vegada la corona del Dakar. Després d’adjudicar-se l’edició del 2006, el català s’ha impossat a l’edició d’enguany, la primera vegada que el ral·li ha sortit d’Àfrica, ja des dels primers compassos de la competició.

Després de la suspensió de la carrera el 2008 per amenaces terroristes, Coma arribava al primer Dakar al continent llatinoamericà a la llista de favorits al títol, que defensava l’aguerrit Cyril Despres. Però Coma no va donar opció a cap dels seus rivals i des de la primera etapa es va enfilar al més alt de la classificació, posició que no ha abandonat en tota la carrera.

El català s’ha mostrat com el pilot més fiable i regular de la competència i no ha comès errors importants. Ha estat escudat immillorablement pels seus companys i amics Jordi Viladoms i Gerard Farrés. Triomf històric per a Marc Coma, segon pilot català a adjudicar-se un Dakar després de Nani Roma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa