Món Esport
Lliçó de paciència del Barça femení (1-4)
  • CA

El Barça de Lluís Cortés comença a somiar amb el triplet. Després de la classificació per a la final de la Champions i de tenir la Lliga pràcticament sentenciada, les blaugranes han passat també a semifinals de la Copa. El rival dels quarts, el Sevilla a partit únic, els hi ha complicat les coses a la primera meitat. Però sense posar-se nervioses, han remuntat el gol inicial i han aixecat el marcador a la segona part (1-4).

Un equip que està acostumat a guanyar i que es troba en un moment molt i molt dolç, no esperava que el Sevilla, un equip que ha patit molt contra el Barça en les darreres ocasions, els pogués generar un gran problema. Amb un onze amb algunes suplents, les blaugranes s’han vist acorralades a l’inici de partit, les andaluses han començat a atacar i al minut 13 ha arribat el seu premi en forma de gol de Clàudia Pina, que justament està cedida pel Barça.

Les de Lluís Cortés no han pogut reaccionar de seguida i han començat a mastegar sorra. Són unes futbolistes que solen resoldre els seus compromisos durant la primera mitja hora de joc i no estan acostumades a aquest escenari. Ara bé, la novetat no els ha afectat i han sabut refer-se i començar a construir a poc a poc. Al minut 26, Mariona Caldentey ha empatat el duel amb una jugada un xic afortunada.

A la represa, el Barça, plenament refet, ha posat la directa. Com els agrada fer cada vegada que trepitgen la gespa, les de Lluís Cortés han buscat el KO directe. En dues jugades consecutives, al minut 47 i al minut 48, Vicky Losada i Alèxia Putellas han sentenciat l’eliminatòria amb dos gols que han deixat les andaluses sense marge de reacció. Caroline Graham Hansen ha tingut el quart a les acaballes del partit, però Noelia li ha tret. Al temps afegit ho ha tornat a intentar i a la segona no ha perdonat.