Món Esport
Laporta intervé: baixa al vestidor per parlar amb els jugadors
  • CA

La derrota d’aquest dijous davant el Granada ha estat un cop molt dur per al vestidor blaugrana. El Barça ja podia acariciar el lideratge de la primera divisió, però no va poder ni empatar amb l’equip andalús. Ara mateix l’equip és tercer a la classificació i no depèn d’ell mateix per guanyar la Lliga.

En aquest context, Joan Laporta ha aprofitat per baixar al vestidor i donar ànims als jugadors. El president s’ha reunit amb diversos jugadors, els ha animat i també ha volgut transmetre’ls la seva confiança davant els pròxims partits amb el València i l’Atlètic de Madrid.

La relació de Laporta amb el primer equip masculí és excel·lent. Aquest fet ha quedat demostrat en diverses ocasions, una d’elles és la celebració del títol de Copa a Sevilla. Per aquesta raó, el president ha volgut moure fitxa i s’ha adreçat a la plantilla per transmetre confiança i positivitat a un equip amb encara moltes possibilitats de guanyar el doblet. Un fet que contrasta amb el seu antecessor, Bartomeu, per la seva banda, no era ben rebut dins del vestidor blaugrana.



Més notícies
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar, disposat a tot per tornar al Barça
Notícia: Neymar, disposat a tot per tornar al Barça
Comparteix
El brasiler és l'objectiu principal del Barça per al pròxim mercat de fitxatges
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Dir “personatge” a l’àrbitre equival a dos partits de sanció
Notícia: Dir “personatge” a l’àrbitre equival a dos partits de sanció
Comparteix
El Barça ha anunciat que presentarà recurs contra aquest càstig imposat sobre Ronald Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa