El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La selecció catalana d’hockey patins guanya la Blanes Golden Cup
  • CA

La Selecció Catalana de Hockey va guanyar ahir la cinquena edició de la Blanes Golden Cup, torneig reconegut per la federació internacional (FIRS), imposant-se a la final per 2-4 al Viva Hàbitat Blanes, que defensava el títol.

La final va decantar-se en els darrers minuts del partit amb una remuntada de la selecció catalana. El Catalunya va obrir el marcador en el minut 6 amb un gol de Brichs que va servir perquè els de Blanes recuperessin l’encert a porteria per empatar el partit amb un gol d’Àlex Ridaura. En aquesta part cal destacar la bona actuació del porter del Catalunnya, Llaverola.

A la segona part, va continuar l’emoció. Al minut 33 Armengol va fer el 2-1 i al minut 38 Jepi Selva, per Catalunta, empatava altre cop. I la reacció catalana va continuar fins aconseguir la victòria. Pelícano, d’un xut llunyà va fer el 2-3 i al minut 48 Xavi Brichs el definitiu 2-4.

Aquesta victòria, que arriba després d’un campionat molt ben jugat per Catalunya, ja que a les semifinals va haver de derrotar a Itàlia, selecció subcampeona del món, ha servit a la selecció nacional com entrenament abans d’anar a la Copa Amèrica.