El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La millor primera volta de la història
  • CA

El Barcelona ha derrotat de manera contundent el Deportivo, 5-0, amb gols de Messi, Henry (2) i Eto’o (2). Amb aquest resultat, bat el rècord de punts fets per un equip en una primera volta de la Lliga, i afiança el lideratge amb 50 punts, amb 15 de distància respecte el Reial Madrid, que juga diumenge. En quarta posició hi ha el València, mentre que el Vila-real és sisè.

El Barça ha escombrar el Deportivo (5-0) com si el renascut equip gallec sabés de sobres que no tenia cap possibilitat de frenar el campió d’hivern d’aquesta Lliga, com si no tingués dubtes que només un miracle podia evitar la seva derrota al Camp Nou.

No li faltaven motius per sospitar. Els blaugranes porten una marxa més que la resta i, senzillament, han  passat per sobre del seu rival, com han passat per damunt de tots els rivals en aquesta primera meitat de Lliga que ha acostat l’equip blaugrana a la perfecció. Amb tot, el tècnic blaugrana continua mostrant prudència i espera obtenir bons resultats també en la segona volta de la competició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa