Món Esport
La desgràcia del Barça de Koeman
  • CA

Koeman s’ha fet càrrec del Barça en un dels pitjors moments de la seva història, ha gestionat una situació difícil al vestidor i explosiva a la directiva, ha aconseguit la Copa d’una forma heroica i, a més, està allargant la lluita pel títol de Lliga després d’anar a dotze punts del líder fa cinc mesos.

Tot i això, els blaugranes han estat pràcticament incapaços de guanyar un sol partit davant els equips grans aquesta temporada. Dues derrotes impotents davant un Reial Madrid que fa uns anys hagués estat una joguina pels culers, derrotes duríssimes davant el PSG i la Juventus a la Champions i mals resultats en els partits davant l’Atlètic de Madrid. Així no es pot guanyar una Lliga.

Fins i tot, la major part de les grans victòries del Barça aquesta temporada s’han vist obligades a recórrer a l’èpica com a protagonista: la remuntada a Granada i la remuntada al Camp Nou davant el Sevilla són uns clars exemples. Només se salva la final de la Copa. Aquell moment on l’aficionat culer veia el doblet ben possible.

El Barça espera el resultat del Madrid, que juga demà davant el Sevilla, però amb aquest balanç davant els equips grans no es pot esperar gaire cosa. D’altra banda, Koeman escura les últimes possibilitats per poder ser l’entrenador del Barça la temporada vinent. Les setmanes vinents dictaran sentència.



Més notícies
Ter Stegen, porter del FCB | FCB
Ter Stegen, l’heroi oblidat
Notícia: Ter Stegen, l’heroi oblidat
Comparteix
El porter blaugrana ha estat vital durant la primera part i ha salvat l'equip en diverses ocasions
Messi, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
Barça i Atlètic empaten i deixen la Lliga en mans del Madrid (0-0)
Notícia: Barça i Atlètic empaten i deixen la Lliga en mans del Madrid (0-0)
Comparteix
La por dels dos equips ha fet que el partit decisiu al Camp Nou acabés sense gols

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a maig 08, 2021 | 23:09
    Ningú respecta qui no es fa respectar maig 08, 2021 | 23:09
    Aquest senyor Koeman ja està aprenent la llengua del país o vol continuar sent un inadaptat ? Si encara no ha après català, informeu-lo que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos que valen molt la pena
  2. Icona del comentari de: Culé. a maig 10, 2021 | 04:39
    Culé. maig 10, 2021 | 04:39
    No és desgràcia, és que l'dquip no ha estat a l'alçada. Mireu que els rivals ens ho han posat fàcil. I ni així.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa