Món Esport
Koeman assegura que l’han sancionat per un “motiu personal”
  • CA

El tècnic del Barça, Ronald Koeman, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa durant la prèvia del partit contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou que ha de decidir el final de Lliga. L’entrenador s’ha mostrat especialment contundent sobre la sanció que impedirà que s’assegui a la banqueta per haver dit “quin personatge” a l’àrbitre ara fa dues jornades: “Això no és cap insult. En aquesta sanció hi ha algun motiu personal”.

Respecte al partit en qüestió, Koeman ha mantingut el mateix discurs de sempre, que cal anar partit a partit i que el resultat de demà no serà determinant. “Encara quedaran tres partits. El partit de demà serà important, perquè queden poques jornades, però no serà decisiu”, ha afirmat. Cal recordar que el Barça té l’oportunitat de posar-se líder i avançar l’Atlètic per primer cop aquesta temporada si aconsegueix sumar els tres punts. Aleshores, dependria d’un empat o una derrota del Reial Madrid per mantenir el lideratge.

El tècnic blaugrana també ha parlat de la situació de Leo Messi. Koeman no contempla cap opció que no sigui la renovació del futbolista argentí: “El millor per a nosaltres és que segueixi, perquè és el millor del món”. També ha opinat sobre el calvari d’Ansu Fati amb la seva lesió: “Crec que hi ha coses que no han anat bé. No vull entrar-hi, però cinc o sis mesos són molt temps”.



Més notícies
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Braithwaite, novetat a la llista per rebre l’Atlètic
Notícia: Braithwaite, novetat a la llista per rebre l’Atlètic
Comparteix
Queden fora Ansu Fati i Coutinho per lesió i Matheus per decisió tècnica
Mateu Lahoz, durant un partit | Europa Press
L’àrbitre escollit pel Barça-Atlètic és el que va donar la Lliga als matalassers el 2014
Notícia: L’àrbitre escollit pel Barça-Atlètic és el que va donar la Lliga als matalassers el 2014
Comparteix
Mateu Lahoz serà l'encarregat de xiular el partit que decidirà la competició

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a maig 08, 2021 | 01:12
    Ningú respecta qui no es fa respectar maig 08, 2021 | 01:12
    El senyor Koeman ja està aprenent la llengua del país on viu o continua sent un inadaptat ? Si de cas, aviseu-lo que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos de català molt útils

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa