El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Giralt nega que sigui un home de palla de Sandro Rosell
  • CA

L’advocat Oriol Giralt, impulsor del vot de censura contra Joan Laporta i la junta del FC Barcelona, ha negat que sigui un home de palla de l’exvicepresident esportiu de l’entitat catalana, Sandro Rosell, segons s’ha deixat entreveure des de diversos mitjans d’informació. Així, ha insistit que ell no és cap baula d’una conspiració que tingui Rosell com a home en l’ombra.

Giralt s’ha mostrat indignat per les acusacions que estan recaient sobre ell i ha programat per avui una conferència de premsa a la seu del vot de censura (hotel Ral·li) per puntualitzar alguns dels atacs que està rebent i que considera que són injustificats.

“Es pretén desprestigiar el vot de censura buscant connexions que no existeixen, com que Sandro Rosell està darrere de tot aquest moviment de més de nou mil socis que volem que hi hagi un referèndum”, ha dit.

A la reunió de demà amb els mitjans, Giralt explicarà l’estratègia del seu grup en les pròximes tres setmanes, a l’espera que la junta directiva del FC Barcelona decideixi dimarts la data de la celebració del referèndum per al vot de censura, previsiblement per al 6 de juliol.

D’una altra banda, s’espera que Sandro Rosell es manifesti aviat sobre la seva posició en el vot de censura. Fonts pròximes a l’exvicepresident esportiu han deixat entreveure que l’aparició de Rosell podria ser un fet abans de la celebració del referèndum del vot de censura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa