Món Esport
Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran sense públic estranger
  • CA

El Japó no permetrà públic estranger als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio d’aquest estiu. Aquesta decisió política s’ha comunicat aquest mateix dissabte al comité organitzador dels jocs. La causa d’aquesta postura, a part de garantir la mateixa celebració de l’esdeveniment, és que, a part, el govern japonès voldria evitar el risc que suposaria la possible entrada de noves variants de la Covid-19 al país.

Després d’una reunió per via telemàtica, aquesta ha sigut la decisió que han pres els caps dels organismes organitzadors dels Jocs. El president del Comitè Olímpic Internacional (COI), Thomas Bach, ha volgut sortir al pas i aclarir que la prioritat del Comitè és, primerament, garantir la seguretat dels esportistes, treballadors i voluntaris, i també del poble japonès.

Ara per ara, el Japó permet un màxim de 5.000 espectadors, el que equival a aproximadament un 10% de la capacitat de l’Estadi Olímpic de Tòquio. Amb la implementació d’aquestes mesures, l’assistència als Jocs marcaria un mínim històric, deixant l’esdeveniment molt tocat. Sobretot si es té present l’ajornament de l’estiu passat.



Més notícies
Karim Benzema of Real Madrid celebrates a goal during La Liga football match played between Ceta de Vigo and Real Madrid at Balaidos stadium on March 20, 2021 in Vigo, Pontevedra, Spain.
AFP7 / Europa Press
20/3/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Madrid segueix aferrat a la lluita per la Lliga (1-3)
Notícia: El Madrid segueix aferrat a la lluita per la Lliga (1-3)
Comparteix
Els de Zidane s'han imposat al Celta a Balaídos amb dos gols de Benzema
Oshoala, jugadora del Barça | FCB
Vintè triomf consecutiu del Barça (0-4)
Notícia: Vintè triomf consecutiu del Barça (0-4)
Comparteix
Les de Lluís Cortés s'han imposat 0 a 4 al Rayo Vallecano i ja pensen en el City

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel a març 20, 2021 | 21:20
    Manel març 20, 2021 | 21:20
    Igual que el Mobile World de Barcelona amb 50.000 estrangers de tot el mon al mateix edifici i sense preocuparse per el confinament comarcal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa