El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pilot de 125cc Marc Márquez tercer a Donington Park
  • CA

Marc Márquez ha aconseguit pujar al podi dels 125cc en el Gran Premi de Motociclisme de la Gran Bretanya. El pilot de Cervera ha quedat tercer per sota del jove britànic Scott Redding, que ha guanyat la cursa i del francès Mike Di Meglio. Aquest ha estat la primera victòria de Redding i la seva vuitena participació en un Gran Premi amb només 15 anys. L’actual campió del món de 125cc ha caigut de la moto només començar la cursa en el circuit de Donington Park. Pol Espargaró segueix cinquè a la classificació general del mundial.

Marquéz ha reconegut després de baixar del podi que “ha estat una carrera molt dura” i que encara es troba “com en un núvol pel resultat aconseguit a Donington”. “La carrera ha estat bastant dura i feia molt de vent, per la qual cosa em costava molt mantenir la posició, però estava amb moltes ganes i molt confiat i per això els he pogut seguir”, ha explicat Márquez.

“Crec que aquest cap de setmana m’ha sortit tot bé i a la resta de les carreres caldrà veure com m’adapto, però l’important és aprendre i gaudir”, ha continuat explicant un il•lusionat Marc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa