Món Esport
El Madrid empata in extremis i ja no depèn d’ell mateix per guanyar la Lliga (2-2)
  • CA

El Madrid ha començat fluix, però amb molt poc els blancs han obert la llauna un gol d’Odriozola. L’alegria ha durat poc, ja que el gol ha estat anul·lat per fora de joc. I si les coses no han sortit bé pels blancs, la cosa ha anat pitjor. El Sevilla s’ha avançat amb un gol de Fernando al minut 22.

Els andalusos han aguantat tota la primera part el resultat, però a la segona el Madrid s’ha bolcat a l’atac mitjançant les centrades a l’àrea que no trobaven rematador. Vinicius ha tingut un gol claríssim que ha desaprofitat, però poc després Asensio ha igualat el matx amb un xut potent des del lateral.

A partir d’aquest punt semblava que el Madrid faria el segon i es posaria mitja Lliga al sac, però aquest any és boig i el futbol té reservades moltes sorpreses. En una jugada boja, després d’un córner pel Sevilla, Benzemà se n’ha anat tot sol, ha regatejat a Bono mentre aquest el tirava a terra.

Martínez Munuera ha assenyalat penal pels blancs, però el VAR ha indicat que, al córner previ, Militao ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea. Pena màxima pels andalusos. Rakitic no ha perdonat i els de Lopetegui s’han tornat a avançar al Alfredo Di Stefano. Els minuts finals han estat un setge del Madrid, sense concretar perill, però de clar domini blanc.

I la recompensa ha arribat pels de Zidane. Un xut de Kroos ha estat desviat per Hazard i ha acabat al fons de la xarxa. L’empat a dos deixa el Madrid en segona posició, i és ara l’Atlètic de Madrid qui depèn d’ell mateix per guanyar una Lliga boja.