DIRECTE | El Barça es posa a quatre punts de l’Atlètic (4-1)
per Joan Vera
15 de març 2021

FINAL DEL PARTIT | El Barça es posa a quatre punts de l'Atlètic

DES DE FORA DE L'ÀREA | Messi ha tornat a marcar des de lluny, amb un gran xut des de la frontal amb l'interior.

90' | GOOOOOOOL DE MESSI!! El segon de l'argentí! A quatre punts i a competir per la Lliga

89' | Quin partit de Trincao... Terrible avui el portuguès.

88' | Desconnexió total del Barça aquests minuts. L'Osca podria haver fet el segon.

84' | Canvis pel Barça: surten Dembélé i Pedri, i entren Braithwaite i Riqui Puig.

81' | QUIN ERROR DE TRINCAO! Perd la pilota a la zona perillosa i Rafa Mir pica una rosca que s'ha anat per mil·límetres

79' | El partit s'està adormint. Els dos equips ja veuen que tenen poques possibilitats de fer res més avui, i queda poc temps per acabar el partit. Gestió i poca cosa més.

76' | Canvis a l'Osca: surten Ferreiro, Maffeo i Insua, i entren Vavro, Ontiveros i Pedro López.

73' | Torna a crear perill l'Osca. Els aragonesos estan bolcats en l'atac i creen alguns problemes a la defensa blaugrana. Rafa Mir l'ha tornat a tenir.

71' | Bona passada de Pedri a Messi... L'argentí buscava un altre gol màgic... Se'n va a dalt la pilota.

69' | Més canvis al Barça. Surten Dest i Griezmann, i entren al camp Ilaix i Trincao.

68' | Conducció de Dembélé amb molt perill però que no acaba en res. Recupera la pilota l'Osca.

66' | Es recupera l'argentí. Com si res, tot en ordre.

65' | Messi ha rebut un cop dur a l'estómac i està a terra. Falta a favor del Barça.

64' | Atenció la combinació de l'Osca que està trobant perill a les esquenes de la defensa blaugrana.

62' | Canvis al Barça! Torna Araujo i surt De Jong!

59' | Canvis a l'Osca: surten Doumbia i Escriche, i entren Seoane i Gómez.

DEFENSA FEBLE | El Barça no s'està replegant bé i l'Osca ho està aprofitant bé en les contres.

56' | EL QUE HA FALLAT RAFA MIR!! S'ha quedat sol i ha fallat per no rematar de cap i provar-ho amb l'espatlla... TERRIBLE ERROR DE L'OSCA

GRAN REMAT | Mingueza s'eleva i remata amb autoritat de cap per fer el tercer. Bon rendiment del català avui

54' | Goooooooooooooool de Mingueza!! A la sortida d'un córner!! INSÒLIT!

53' | Dembélé crea perill desbordant i aconsegueix un córner pels blaugrana.

52' | Surt a la contra de nou l'Osca amb molt perill, però el Barça aconsegueix aturar-ho... Atenció que els aragonesos creen perill.

51' | Pica la tanca i Álvaro atrapa la pilota.

51' | Falta de Mir sobre Messi. Perill pel Barça, atenció que va l'argentí...

50' | Contra perillosa de l'Osca, el Barça ha replegat bé i anul·la el perill.

49' | Groga per Escriche. Ha fet una falta dura a Griezmann.

48' | El Barça ha sortit amb la mateixa voluntat de fer el tercer que tenia abans del penal inventat. La toca i la toca buscant el gol

45' | Comença la segona part!

Final de la primera part | Cordero Vega dóna aire a l'Osca amb un penal inventat (2-1)

45+3 | Gol de Rafa Mir des del punt de penal. Quin penal... (2-1)

45+2' | Descontrol ara mateix al Camp. Ningú sap què ha passat, però l'Osca picarà penal i el VAR no diu res.

45' | PENAL PER L'OSCA!! Ter Stegen ha fet penal a Rafa Mir, protesten els jugadors del Barça

44' | Busca el tercer el Barça. L'Osca està totalment desdibuixat ara mateix. Monòleg blaugrana

41' | TRAVESSER DE DE JONG!! Centrada boníssima de Jordi Alba, i De Jong entra fins la cuina i amb la punta del peu envia la pilota al paaaal

40' | Res. Però el Barça reté la pilota i segueix tocant i tocant la pilota.

39' | Córner de nou.

38' | Pedri busca a Messi dins de l'àrea però la defensa de l'Osca envia la pilota a córner. El Barça busca el tercer

UN ALTRE GOLÀS | El dia dels golassos al Camp Nou. Griezmann se la juga des de fora de l'àrea i la clava pel mateix escaire que ha marcat uns minuts abans Messi! Ho han celebrat junts

35' | GOLÀS DE GRIEZMANN!! UN ALTRE GOL DE MUSEU AVUI AL CAMP NOU!! BESTIAL

33' | TRAVESSER DEL BARÇA!! Alba s'ha internat per la banda, passada de Messi a l'espai i Alba l'envia al pal!!

31' | Al Barça li està costant ara crear perill. El partit s'ha tornat espès amb moltes imprecisions i jugades poc trenades.

30' | Córner en curt per Alba que fa una centrada massa llarga. Porteria per l'Osca.

29' | Córner pel Barça

27' | Mikel Rico ha enviat a terra a Griezmann. Es queixa el francès.

24' | HO INTENTA L'OSCA!! Conducció magistral de Mafeo fins dins de l'àrea blaugrana... PERÒ ES TROBA AMB TER STEGEN! Mà salvadora de l'alemany.

22' | Centrada de Lenglet buscant al seu compatriota Griezmann. Rebuig dels defenses. Molt atenta la defensa de l'Osca.

20' | Escalfa Ilaix

19' | Messi té una esgarrapada dels tacs de Pulido. Hauria d'haver estat groga.