Món Esport
DIRECTE | El Barça necessita la pròrroga per eliminar el Cornellà de la Copa (0-2)
per Jordi Carné
21 de gener 2021

120+1' | Final del partit! El Barça es classifica per als vuitens de final de la Copa després d'eliminar el Cornellà a la pròrroga! Partit fluix dels blaugrana. CORNELLÀ 0-2 BARÇA

120+1' | GOOOOL DE BRAITHWAITE després d'una gran assistència de Pedri! CORNELLÀ 0-2 BARÇA

120' | Un minut d'afegit!

117' | El Cornellà es queda amb deu. Estellés és expulsat per doble amonestació.

113' | El Cornellà busca l'empat penjant pilotes. Els locals estan a un gol de forçar els penals!

111' | Centrada de Dembélé que no troba rematador. El francès, que no ha començat massa bé, s'ha entonat.

109' | Neto, molt segur, atrapa sense problemes un xut llunyà d'Agus Medina.

107' | Groga per a Junior per protestar una decisió arbitral.

106' | Comença la segona part de la pròrroga!

105' | Final de la primera part de la pròrroga! CORNELLÀ 0-1 BARÇA

104' | Molt bons minuts de Konrad. Molt actiu.

102' | Increïble aturada de Ramón al xut de Konrad!! Quin extraordinari partit del porter del Cornellà.

101' | Canvi al Barça. Konrad de la Fuente substitueix Griezmann, que acaba de perdonar el segon.

100' | El gol de Dembélé ha deixat molt tocat el Cornellà. El Barça busca el segon.

98' Dembélé no pot controlar bé la pilota a dins de l'àrea!

96' | Groga per a Agus Medina per una falta clara sobre Mingueza. Posteriorment, Àlex Pla substitueix Eloy Gila.

95' | El Cornellà, obligat a reaccionar i canviar la seva estratègia. Els del Baix Llobregat estan força cansats.

93' | GOOOOL del Barça!! Golàs de Dembélé!!! Xut molt potent del francès contra el qual Ramón, imperial fins ara, no pot fer res. CORNELLÀ 0-1 BARÇA

92' | Nova gran intervenció de Ramón!!! Espectacular!!! Aquesta, a Dembélé.

91' | Comença la pròrroga!

90+3' | Final del partit! El derbi entre el Cornellà i el Barça es decidirà a la pròrroga! CORNELLÀ 0-0 BARÇA

90+2' | L'ha tinguda el Barça!!! Rematada de Lenglet que no troba porteria per molt poc!!!

90' | Tres minuts d'afegit!

88' | Extraordinària aturada de Ramón a un xut de Pjanic des de la frontal! Quin partidàs del porter de Cornellà.

85' | El Barça, a la desesperada. Li queden cinc minuts per evitar la pròrroga.

84' | Aschalew entra en el lloc de Presa per al Cornellà, que necessita cames fresques.

83' | Quin error de Braithwaite!!!!! Perdona el gol incomprensiblement!!!

80' | Falla el penal Dembélé!! Torna a aturar-lo Ramón!!! En aquest cas, però, el francès l'ha xutat molt malament. Massa centrat.

77' | Nou penal a favor del Barça! Molt semblant al primer, encara que en aquest cas ha estat Lenglet el protagonista.

74' | Doble canvi de Koeman a la recerca de la victòria: Pedri i Busquets entren per Ilaix i Trincao.

73' | Pjanic talla providencialment una passada enrere molt perillosa d'Agus Medina!

72' | Bona aturada de Neto al xut de Gonzalo.

70' | Xut molt desviat d'Ilaix. L'assistència era de Dembélé, que no està participant gens.

67' | Chiki i Carmona entren per Max Marcet i Ontiveros.

66' | El pas endavant del Cornellà ja és una realitat. Ha obligat el Barça a recular.

63' | El Cornellà no renuncia a atacar quan veu l'oportunitat de fer-ho. El Barça continua jugant amb foc...

61' | A punt de rematar Araujo una centrada de falta de Griezmann!

59' | Doble ocasió clara per al Cornellà! La primera ha estat refusada per Neto i, després, Eloy no ha trobat porteria!

58' | Quina ocasió que ha fallat Griezmann! Tot sol a dins de l'àrea! L'assistència de Pjanic, molt bona.

56' | Groga per a Presa per una falta clara sobre Ilaix.

54' | Centrada de Griezmann que s'enverina i que està a punt de sorprendre el Cornellà.

53' | El Barça s'instal·la a camp contrari i es passa la pilota amb molta paciència. De moment, però, no aconsegueix superar Ramón.

51' | Sembla que pot continuar Araujo. Molt bones notícies.

49' | Compte que Araujo s'ha fet mal al colze en una disputa amb un rival. S'escalfa Umtiti.

48' | Braithwaite perdona el gol! Ocasió claríssima per al danès! No pot superar Ramón tot i gaudir d'una rematada des de la frontal de la petita...

46' | Comença la segona meitat! Hi ha hagut canvi del Barça al descans: Dembélé substitueix Riqui Puig.

45' | Final de la primera part! No hi ha temps d'afegit! CORNELLÀ 0-0 BARÇA

42' | Refús d'Araujo a un xut d'Agus Medina.

39' | Falla el penal Pjanic!! Quina aturada de Ramón!!

38' | Penal a favor del Barça! Araujo s'anticipa a Estellés i el defensa del Cornellà li fa falta a dins de l'àrea. Veu la groga per l'acció. El xutarà Pjanic.