DIRECTE | El Barça pateix a València (2-3)
per Joan Vera
2 de maig 2021

FINAAAAL! El Barça salva la Lliga amb una victòria surrealista a Mestalla (2-3)

93' | Perd la pilota el València, aquí pot haver-se acabat el partit.

92' | Carrera de Griezmann que en comptes d'anar de cara a gol el francès decideix adormir la jugada.

90' | Quatre minuts d'afegit!

89' | Xut llunyà del València que a sortit altíssim.

88' | De Jong torna a fer un eslàlom increïble. El millor del Barça avui. Atenta la defensa del València.

87' | La toca ara el València i el Barça es tanca.

85' | El València pressiona moltíssim buscant l'empat. El Barça ara pateix moltíssim. Del 1 a 4 a intentar evitar el 3 a 3...

83' | GOLÀS DE CARLOS SOLER. Xut molt potent del valencianista que Ter Stegen arriba a tocar. A patir (2-3)

82' | Diakhabhy ha tocat la pilota amb la mà, però el VAR NO ha considerat penal l'acció.

79' | Canvis al València. Se'n van Racic i Guillamón, i entren Gameiro i Oliva.

76' | Gran partit de De Jong. Gran part dels atacs del Barça passen per l'holandès.

73' | Canvis al Barça. Piqué marxa amb molèsties i entra Ilaix Moriba i Sergi Roberto. També marxa Dest.

73' | Desgavell molt gran en defensa. Piqué s'ha fet mal intentant rebutjar una pilota. Recupera la possessió el Barça.

70' | Quina reacció del Barça!! Demostració de caràcter dels blaugranes que demostren voler la Lliga.

69' | GOOOOOOOLÀSSS DE MESSI!! L'argentí torna a marcar de falta, rosca, pal i GOL!

67' | Falta perillosíssima pel Barça. Atenció perquè és perfecta per Messi.

65' | El Barça busca el tercer! Partit estranyíssim. El València s'ha desfet i el Barça ara sembla un tren de mercaderies sense frens. 70% de possessió pels de Koeman.

62' | GOOOOOOOOOOOOL DE GRIEZMANN!! El francès ha aprofitat un rebuig de Cillessen després d'una gran rematada de De Jong.

61' | Lato s'ha lesionat i entra precisament Diakhaby.

59' | El Barça s'ha animat amb el gol de Messi.

56' | GOOOOOOOOOOOOOOL DE MESSI!! HA ERRAT EL PENA PERÒ NO HA PERDONAT EL REBOT!! El Barça encara és viu!! SOM-HI!

55' | Penal a favor del Barça! Lato ha tocat la pilota amb la mà per evitar que la passada de Messi arribés a De Jong. Demanen vermella.

53' | Falta d'Araujo sobre Cillessen. El blaugrana ha intentat rematar de cap i s'ha emportat el porter del València per davant.

51' | El gol puja al marcador (1-0)

50' | Gol de Paulista de cap. Embolic dins l'àrea, ha caigut Ter Stegen que ha estat bloquejat per un jugador del València. Revisa el VAR.

49' | MARE DE DEU!! L'ha tingut el València!! Menys mal de Ter Stegen que ha evitat el gol de Guedes. Córner pel València

48' | Segueix la dinàmica de la primera part. El València tancat al seu camp i el Barça remenant la pilota.

45' | Comença la segona part!

45' | Final de la primera part! El Barça ha dominat clarament, tot i que no s'ha pogut avançar. Tocarà patir a la segona part.

43' | La banda esquerra segueix sent el principal perill del Barça. Alba penja la pilota constantment, però ningú aconsegueix rematar-la.

40' | Una altra internada per la banda esquerra! Pedri no ha sabut concretar la segona oportunitat més clara del Barça fins ara.

38' | El València està tancat totalment a la seva àrea. El Barça intenta obrir forat.

35' | Sense perill. Porteria per Cillessen.

35' | Cop dur de Racic a Pedri. Groga pel valencianista i falta a favor del Barça.

32' | Intervé Ter Stegen. Pilota pel Barça.

31' | Tot i el domini del Barça, el València aconsegueix generar perill. Córner a favor dels locals.

30' | Uffffff lleugerament alta. Mala ratxa de Messi amb les faltes.

29' | Falta perillosa pel Barça a la frontal. Lleugerament a la banda.

26' | I ara torn pel València! Carrera de Gayà que deixa enrere per Wass. El danès ha xutat realment fort, però Ter Stegen s'ha mostrat molt atent.

25' | Una altra gran jugada del Barça! La banda esquerra està sent un forat negre pel València. Messi no ha pogut rematar la centrada d'Alba

23' | Bona triangulació del Barça, tot i que a Pedri se li ha fet de nit. Recupera la pilota el València.

20' | Oportunitat pel València!! Gayà ha recuperat una pilota al mig del camp i el seu xut ha sortit creuat.

18' | Gran combinació del Barça! La centrada d'Alba no ha trobat rematador, però el Barça comença a generar molt perill.

15' | Falta clara de Lenglet. El València té una bona oportunitat. Centra Carlos Soler

13' | LA QUE HA ERRAT ARAUJO!! La centrada de Messi ha estat perfecte i l'uruguaià ha xutat al cos de Cillessen

12' | Entrada duríssima de Paulista sobre Pedri. Falta perillosa a favor del Barça.

10' | Ho torna a intentar el Barça. Griezmann ha intentat rematar una pilota penjada, però la pilota s'ha anat altíssima.

9' | Internada per la banda de Jordi Alba, però la centrada ha sortit massa llarga.

7' | Pressiona molt a dalt el Barça durant aquests primers minuts.