Món Esport
DIRECTE | Festival del Barça a Donosti (1-6)
per Joan Vera
21 de març 2021

90' | Final del partit! Festival del Barça

90' | Quatre minuts d'afegit!

89' | EL SISÈ!! GOLÀS DE MESSI!! Gran jugada de Riqui Puig!! Quin partit del Barça, amics!! Quin partit del Barça!

87' | Nova intervenció de Ter Stegen. Atura un xut de Fernández.

85' | Griezmann i Dest surten i entren Trincao i Puig.

84' | A punt d'entrar Trincao i Riqui Puig.

81' | Messi xuta de falta però no supera la tanca.

79' | Canvis al Barça: surt Dembélé i entra Braithwaite

76' | Golàs de Barrenetxea! Gardela fortíssima des de fora de l'àrea (1-5)

74' | Januzaj xuta de lluny i Ter Stegen atura en dos temps.

73' | Zubimendi surt i entra Carlos Fernández

71' | ARA SÍ! GOOOOOL DE DEMBÉLÉ! Senyors, això és un festival!

69' | El Barça pressiona duríssim tot i el resultat. Això olora molt bé.

67' | Ara gol anul·lat a Dembélé! El VAR està revisant si hi ha fora de joc...

63' | DEMBÉLÉ S'ANIMA I PROVA UNA XILENA!! MARE MEVA COM ESTÀ EL BARÇA!

62' | Canvis a la Reial: Gorosabel i Portu marxen i entren Barrenetxea i Januzaj.

60' | Els de Koeman han olorat sang i busquen deixar el llistó altíssim

60' | LA QUE HA TINGUT DE NOU EL BARÇA!!

58' | Hi torna el Barça!! Busca el cinquè! La Reial Societat no sap on és

56' | HO HEM DIT O NO? GOOOOOOOL!! EL QUART EL FA EL DE SEMPRE: MESSI!! EL BARÇA VA A PER TOTES!!! (0-4)

55' | Messi no en té prou, busca el quart. De moment no el troba... De moment.

53' | GOL GOL GOL GOOOOOOL DE DEST!! Gran jugada d'Alba i l'holandès sentencia el partit!

51' | Bona acció defensiva de Dest que talla el perill de Portu. Torna a organitzar l'atac el Barça.

49' | Dembélé ha tingut una bona oportunitat.. Com sempre es fa un embolic.

47' | Perill amb diverses arribades consecutives de la Reial. Han sortit a per totes els bascos.

46' | S'escalfa Araujo, Ilaix i Braithwaite

45' | Comença la segona part! Toca aprofitar la inèrcia i sentenciar el matx

45' | Descans al Reale Arena! (0-2). Primera part grisa, però el resultat és boníssim!

45' | Un minut d'afegit!

44' | GOOOOOOOOOL DE DEST!!! Passada de Messi!! GRAN REACCIÓ DELS DE KOEMAN

43' | Es recupera Zubeldia.

42' | Zubeldia s'ha fet mal després d'un cop de Dembéle. Joc aturat.

39' | Ter Stegen s'equivoca en la passada i ell mateix ho esmena amb una gran aturada!

37' | GOOOOOOL!! GOOOOOL DE GRIEZMANN!! Després d'un travesser de Dest la jugada acaba en gol!!

34' | Contraatac amb perill de la Reial.. Bé el Barça replegant-se

32' | Koeman enfadat amb l'arbitratge. Munuera l'ha advertit.

29' | El Barça perd terreny del partit i creix la Reial... Problemes pels de Koeman

27' | Falta dura de Busquets sobre Isak. Groga.

25' | El Barça allunya el perill i torna a intentar construïr

25' | Córner pels bascos.

24' | TER STEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!! El porter alemany ha evitat el primer dels bascos!! Isak ha tingut el gol

21' | Ter Stegen busca a Dembélé amb passades llargues i així sorprendre la defensa de la Reial.

19' | Buscava la passada Griezmann però no ha pogut sorprendre a la defensa basca.

18' | Xut de Messi amb perill que obliga a Remiro a intervenir. El refús ha quedat mort i Dembélé quasi obre la llauna del matx.

16' | El Barça intenta trobar forats amb passades a l'espai. Aquest cop Messi i Dembélé no s'han entès

14' | Gran jugada de Dembélé que fa una sotana de molta qualitat. Dia pel francès.

11' | Mal xut de Messi. Molt vigilat l'argentí.

10' | Dembélé supera a Zubimendi que li fa una entrada dura. Groga pel basc.

8' | Ara la Reial es tanca molt. El 5-4-1 és molt clar quan no poden pressionar, però quan arriba el moment salten al coll amb la pressió. Plantejament curiós dels bascos.

6' | Griezmann impedeix un xut de Oyarzabal. Els bascos han creat perill per primer cop.