DIRECTE | El Barça salva els mobles amb un bon final (1-1)
per Gabriel Izcovich Bronstein
7 d'abril 2022

LLEGEIX LA CRÒNICA DEL FRANKFURT 1-1 BARÇA

90+3' | El Barça empata un partit que l'ha fet patir. Les substitucions de Xavi han sigut transcendentals. Dembélé i de Jong, suplents de la partida, han rentat la cara al Barça. De fet, tots dos han participat en el gol de Ferran Torres, que ha servit per empatar l'inicial de Knauff. Bon resultat, doncs. Tot per decidir al Camp Nou! Hi caldrà guanyar. FRANKFURT 1-1 BARÇA

90+3' | Final del partit!

90+1' | Molt bona jugada del Barça! Dembélé ha regatejat per la dreta, i ha servit una pilota cap al mig que acaba en servei de porteria per als alemanys

90+1' | Tres minuts d'afegit!

90' | Doble substitució al Frankfurt: Ache i Rode entren per Santos Borré i Jakić. Homes per homes, canvis naturals

89' | Córner novament! Pilota per aire a Dembélé, que troba un defensa local

88' | Tercer córner quasi consecutiu, després que de Jong la posés a l'olla

88' | Novament córner per al Barça

87' | N'Dicka rebutja una centrada de Dembélé... córner blaugrana!

86' | El Barça tanca el Frankfurt en la seva pròpia àrea. Els alemanys, minvats per la fatiga i l'expulsió

85' | Brutal la jugada del Barça! Retalla Dembélé, cedeix a Jordi Alba al pur estil Messi, i aquest la passa al mig. Ningú ha pogut rematar

81' | Precisament surt Kamada, per Touré. Substitució condicionada per l'expulsió

80' | Kamada és molt bo, i incombustible. No para de traçar contraatacs el japonès. Abans n'ha iniciat un que per poc acaba en gol

79' | El defensa del Frankfurt ha vist la segona groga, després de trepitjar Pedri. Es queda amb 10 homes l'equip de Glasner

78' | Targeta vermella per a Tuta!

75' | Dembélé quasi inicia un contraatac, però ha estat transcendental el defensa N'Dicka. Després, Eric Garcia ha tallat bé una centrada perillosa

73' | Entra Hauge per Lindstrøm. Primera substitució d'Oliver Glasner. Bon partit del danès, que ja estava cansat

72' | Intent de jugada preparada que acaba en un rebot en un defensa local. Jordi Alba reclamava mans, però l'àrbitre no ho ha apreciat així

71' | Està molt bé Busquets. Ara ha provocat una falta mentre elaborava una jugada. Això sí, costa molt que l'àrbitre xiuli faltes! Dur de pelar

69' | Molt més tranquil el Barça. Comment tu t'appelles ? Je m'appelle Ousmane !

67' | La doble substitució ha significat un rentat de cara bestial, per motius obvis. Els dos jugadors que han entrat han fabricat la jugada, que ha culminat Ferran Torres

66' | Quin golàs! Ha iniciat Dembélé la jugada, amb una passada interior cap a Frenkie de Jong, i el neerlandès i Torres han fet màgia. Doble paret, que ha fet que els rivals semblessin cons, i que ha culminat el valencià amb una passada a la xarxa

65' | GOLÀS DE FERRAN TORRES! FRANKFURT 1-1 BARÇA!

64' | És bestial la pressió alemanya als migcampistes del Barça. Busquets té quasi tres rivals a sobre quan rep la pilota

61' | Bona jugada personal de Ferran Torres, que acaba amb un llançament molt desviat del valencià

61' | Canvis al Barça! Frenkie de Jong i Dembélé substitueixen Gavi i Adama Traoré. El Barça necessita energia

60' | Nova pèrdua del Barça (de Busquets), i intent de contraatac local que acaba en res. Atenció, que hi haurà canvis

59' | Gavi culmina la primera jugada perillosa del Barça en tota la segona meitat. Ha rematat de cap, forçat, una centrada. Venia amb més de perill Ferran, però l'andalús no ho sabia

58' | Com fa falta Dembélé... Adama s'està diluïnt. I el francès entraria amb molta energia. El canvi és qüestió de minuts

57' | Ter Stegen es fa amb la pilota en la centrada des de la cantonada

57' | Córner favorable al Frankfurt! Després que Adama perdés la pilota a la contra, Santos Borré ha impactat la pilota en la defensa blaugrana

55' | Interromp el joc constantment el Frankfurt amb faltes. Molt intel·ligents. Al Barça li costa fins i tot circular la pilota

54' | Dur cop de mà de Santos Borré a Eric Garcia, en l'enèsima pilota en llarg dels locals. Falta

53' | Després de la tempesta, el Barça, per fi, torna a dominar la pilota... però sense cap mena de perill

51' | Escalfen Dembélé i Frenkie de Jong. Xavi vol remeiar això ràpid. No només el gol, sinó també els problemes al joc

49' | Abans, Lindstrøm s'havia llançat, descaradíssim, dins l'àrea blaugrana. Era mereixedor de groga. En tot cas, molts problemes per al Barça. Escenari infaust

48' | Llançament de l'alemany des de fora de l'àrea amb l'exterior. Ha fet un efecte endiablat de dins cap a fora. Impossible per a ter Stegen

48' | GOL DE KNAUFF. Gol no, golàs! Quina bogeria! S'avança el FRANKFURT! Frankfurt 1-0 Barça

46' | Comença la segona meitat! Sense cap canvi al camp

SOLUCIONS BLAUGRANES | Què faríeu si fóssiu Xavi? Introduir Dembélé per Adama Traoré? L'hospitalenc ho està fent força bé, desbordant la defensa rival... però el francès és caviar últimament. També podria entrar Frenkie de Jong, tenint en compte que al Barça li costa gestionar la presència al camp rival

LA RESTA DE LA JORNADA | Leipzig i Atalanta han empatat amb un 1-1 a Alemanya. I ara hi ha en joc dos partits més: Braga 1-0 Rangers, i West Ham 0-0 Lyon. En cas que el Barça passi a les semifinals, jugaria contra el vencedor de l'últim partit esmentat

MOLTA DIFICULTAT | Partit molt complicat el que estan disputant els blaugranes, avui de lila. El Frankfurt pressiona de valent, i surt al contraatac amb molt de criteri. Els costa sortir, però quan ho fan, demostren molta traça. Menció especial a Kamada, que és qui lidera els contraatacs, i a Knauff i Kostić: dos punyals per les bandes

TENSIÓ | El primer temps ha acabat amb bastanta tensió. Han empentat Gavi després de les seves protestes a l'àrbitre per la falta que li han fet. I després ha passat l'episodi d'Araujo amb Kostić

45+3' | DESCANS al Deutsche Bank Park! Partit molt igualat i competit. Protagonistes als vestuaris!

45+2' | Què fa?! Kostić fa falta a Araujo, i quan l'uruguaià era a terra, ha xutat la pilota al seu cos. Groga per al futbolista del Frankfurt

45+2' | Bé Araujo, taponant una centrada de Kostić

45+1' | Tres minuts d'afegit!

45' | Reclama Gavi una falta després d'una conducció en zona ofensiva. Ho semblava, però l'àrbitre no ho ha apreciat així

44' | El córner acaba en no res. Pilota per als blaugranes!