DIRECTE | El Barça llença dos punts a Balaídos (3-3)
per César Santos
6 de novembre 2021

CRÒNICA | El Barça necessita Xavi desesperadament (3-3).

Final del partit. El Barça perd dos punts després de deixar-se empatar un 0 a 3.

96' | Gol del Celta. Aspas empata al minut 96.

96' | Ara, De Jong és amonestat també.

95' | Targeta groga per a Abde per simular un penal.

93' | Targeta groga per a Ter Stegen per perdre temps.

92' | Galán prova un xut que marxa als núvols.

89' | Xut de Néstor des de fora de l'àrea que marxa molt a prop del pal.

88' | Targeta groga per a Busquets.

86' | De Jong envia la pilota al pal des de la frontal!

83' | El Celta busca amb insistència el gol de l'empat.

80' | Canvi al Barça: Abde substitueix Gavi.

79' | Iago Aspas prova un xut que topa amb la part exterior de la xarxa.

76' | Riqui Puig prova un xut que marxa per sobre del travesser.

74' | Gol de Nolito. El Celta s'acosta encara més al marcador després que l'atacant local remati al fons de la xarxa una centrada de Cervi.

72' | Xut de Javi Galán que topa en un jugador local i acaba a les mans de Ter Stegen.

69' | Un altre gol anul·lat al Celta. En aquest cas, per mans de Nolito.

65' | Canvi al Celta: Cervi per Tapia.

63' | El Celta demana penal després d'una caiguda de Galhardo en un xoc amb Mingueza.

61' | Jugada individual de Balde que acaba tallant la defensa del Celta. El jugador del filial està ocupant l'extrem esquerre.

58' | Nico també s'ha lesionat. El migcampista no pot continuar i el substituirà Riqui Puig.

55' | Els locals han guanyat presència al camp rival després del gol.

52' | Gol del Celta. Aspas retalla distàncies després d'una errada de Ter Stegen.

50' | Gol anul·lat al Celta per un clar fora de joc de Galhardo.

48' | Xut de Tapia dins l'àrea que tapa la defensa visitant.

47' | El Celta també ha introduït dos canvis: Fran Beltrán i Kevin per Hugo Mallo i Solari.

46' | Comença la segona meitat! Balde i Araujo substitueixen Ansu Fati i Eric García, que s'han lesionat a la primera part.

DESCANS | Els jugadors tornen al terreny de joc i sembla que Alex Balde i Araujo substituiran Ansu Fati i Eric García. El central podria haver-se lesionat també durant el primer temps.

DESCANS | El Barça estava preparant l'entrada de Coutinho per Ansu Fati, però el descans ha arribat abans que es produís. Potser, Sergi Barjuan ha decidit esperar per tal de no esgotar una finestra de canvis.

DESCANS | El Barça ha desplegat la seva versió més efectiva de la temporada fent tres gols en 45 minuts.

DESCANS | Final de la primera meitat a Balaídos! El Barça té el partit encarrilat, però acaba de rebre la mala notícia de la lesió d'Ansu Fati.

45' | Dos minuts d'afegit a la primera meitat.

44' | Ansu s'ha trencat. Sembla que podria ser un problema muscular.

43' | Galán prova un xut que s'estavella contra el lateral de la xarxa.

40' | Ansu Fati ha hagut de ser atès pels metges després d'una trepitjada d'Hugo Mallo. El davanter podrà seguir jugant.

38' | Ansu Fati està a punt de fer el quart després d'una assistència de De Jong.

37' | Targeta groga per a Solari després d'una entrada sobre Ansu Fati.

35' | Goooooooool de Memphis!! Jugada brillant de Nico, que serveix per Jordi Alba i el lateral centra perquè l'holandès enviï la pilota al fons de la xarxa amb el cap.

33' | Tapia no aconsegueix rematar de forma òptima a prop de l'àrea petita després d'un servei de cantonada.

33' | El Celta tracta de guanyar metres després del segon del Barça, però els locals no generen gaire perill de moment

31' | El xut de falta de Iago Aspas marxa fora.

29' | Falta perillosa a favor del Celta i targeta groga a Eric García.

26' | Nolito tracta d'endinsar-se a l'àrea, però acaba girant sobre si mateix i perdent la pilota de forma còmica.

24' | Els blaugranes dominen completament el partit ara mateix.

21' | El Barça respira molt tranquil amb el 0 a 2 al marcador.

18' | Gooooool del Barça!! Busquets fa el segon dels blaugranes amb un xut perfectament col·locat des de fora de l'àrea.

14' | L'àrbitre frena una jugada d'atac del Barça per fora de joc d'Ansu Fati.

11' | Gavi evita una rematada de Nolito en boca de gol.

8' | El Barça segueix dominant després del gol.

5' | Gooooooooooool del Barça!!! Marca Ansu Fati!!! Xut del davanter que s'enverina després de topar en un defensa i s'introdueix a la porteria.