Món Esport
DIRECTE | El Barça busca el segon a París (1-1)
per Joan Vera
10 de març 2021

L'ELIMINACIÓ MÉS DOLÇA | Això és una altra cosa. Aquesta és la crònica d'una eliminació, d'un empat. És una crònica trista i frustrant, però a la vegada és una crònica d'un partit que obre una portalada immensa a la il·lusió. El Barça és molt diferent del de la temporada passada i el que havia de ser una temporada de transició s'ha convertit en una temporada que pot posar les bases d'un projecte molt prometedor. Sí, els blaugrana no han estat capaços de donar la volta a l'1-4 de l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG, però han fet un dels millors partits del curs i la ratxa de bon joc que encadenen és ja una tendència i no una casualitat (1-1). A més a més, ja hi ha nou president i nova junta directiva, i la institució comença a caminar cap a la recuperació.

LLEGEIX LA CRÒNICA DEL PARTIT

90+4 | Final del partit! El Barça pot estar molt orgullós del partit que ha fet i cau amb el cap ben alt!

90' | Tres d'afegit!

90' | Mbappé ha tingut el segon de Mbappé en un contraatac. S'ha desequilibrat i ha xutat molt alt.

89' | Centrada d'Alba a l'interior de l'àrea que treu la defensa

88' | Targeta groga per Icardi.

86' | Intent de contraatac de Rafinha, tallat per Pjanic amb una falta dura.

84' | Bona triangulació del Barça, però Griezmann l'envia a Disneyland París

83' | Contraatac del PSG, que encara no havia fet ni un xut durant la segona part. Pilota desviada i porteria per Ter Stegen.

80' | La toca i la toca el Barça davant de l'àrea del PSG, però sense cap perill.

79' | El Barça segueix intentant-ho tot i que la remuntada sigui ja materialment impossible.

77' | TRIPLE CANVI AL BARÇA: surten Dembélé, Busquets i Pedri. Entren Pjanic, Ilaix i Braithwaite. Increïble que Griezmann acabi el partit.

76' | Joc aturat perquè un jugador del PSG és a terra.

75' | ALBA LA POSA I DEMBÉLÉ NO HI ARRIBA!! ERA GOL!!! NO HI HA MANERA

74' | Rebuig i l'engalta molt bé Trincao!! Rebutja la defensa francesa! QUINA LLÀSTIMA!!

73' | Falta sobre Messi molt a prop del vèrtex de la banda esquerra.

73' | Treu la defensa parisenca després d'un petit embolic i una petita jugada de perill del Barça.

72' | La torna a tenir el Barça! Trincao desborda per la banda i Alba s'equivoca... Ara córner pel Barça

70' | LA PENTINA BUSQUETS I NAVAS LA TREU!!! La tercera que li treu Navas a Busquets

69' | PERILL!! Bona passa de Dembélé a Messi que és tallada bé per la defensa parisenca. Córner.

68' | Mala centrada de Messi des de la dreta, l'equip comença a desinflar-se.

67' | Cop molt brut de Diallo sobre Messi. L'argentí és a terra. Hauria de ser groga, però no ho és.

65' | Canvis al Barça: Dest per Trincao.

64' | Ho prova ara el PSG buscant penjar pilotes a l'àrea a Dembélé. Molt atent De Jong des de la posició de central.

62' | Ara canvi de papers! Centra Messi buscant a Jordi Alba... Molt llarga i Navas bloca la pilota.

60' | Alba l'ha penjat a la perfecció Alba, però Messi s'ha fet un embolic dins l'àrea

60' | L'HA TINGUT MESSI I SE LI HA FET DE NIT!! DEMANEN MANS.

58' | Canvis pel PSG. Surt Draxler i entra Di Maria, i se'n va Geye i entra Danillo.

57' | Perill del Barça, però Dest ha calculat malament i la pilota havia sortit per la línia de fons abans de la centrada...

56' | Dues aproximacions amb perill del Barça, però l'equip està tocant arran el penal fallat de Messi.

54' | Centrada perillosa de Griezmann! Ha arribat bé Navas, si no Messi ho tenia fet.

52' | CENTRADA DE DEMBÉLÉ PERÒ NO ARRIBA NINGÚ! Primera arribada de perill de la segona

52' | El Barça comença a tocar bé la pilota , però al perdre-la el PSG surt molt ràpid a la contra. El perill per aquesta via és evident.

49' | Duríssima entrada de Gana a Griezmann. Targeta groga.

48' | Pressiona el PSG i el Barça té certs problemes amb la sortida.

47' | Dembélé intenta desbordar però perd la pilota.

45' | Comença la segona part!!

FINAL DE LA PRIMERA PART | Primer part excel·lent del Barça. Ha faltat encert de cara a porteria.

45+3 | I QUASI MARCA BUSQUETS!!! No pot ser!! (1-1)

45+3 | Córner pel Barça

45' | Atura Navas. Mal xutat per Messi.

45' | PENAL SOBRE GRIEZMANN!!!

44' | Primera part extremadament intensa! El Barça busca el segon sense complexes

43' | Ho segueix intentant el Barça. Molt intensos els blaugrana!

42' | I ARA CONTRAATAC DE MBAPPÉ!!! Atura Ter Stegen

41' | Busquets la busca i Navas la treu amb els peus!!!

40' | Dembélé i Pedri es busquen... Perill de nou

39' | Xoc entre Dest i Keylor. Protesten els jugadors del Barça. Groga per De Jong. Es demanava penal.

37' | GOOOLÀS DE MESSSI!!!! INCREÏBLE!! Des de casa seva la pica i Navas no pot fer-hi res!!!! (1-1)

36' | Mingueza substituït per Firpo. La groga de Mingueza ha estat clau.