Món Esport
DIRECTE | El Barça guanya l’Alabès ‘in extremis’ (0-1)
per César Santos
23 de gener 2022

CRÒNICA | Victòria in extremis del Barça que no tapa les vergonyes de l'equip (0-1).

Final del partit! El Barça guanya l'Alabès 'in extremis'!

90 + 2' | Joselu desvia un xut perillós de Joselu.

90' | L'àrbitre expulsa José Luis Mendilibar, entrenador de l'Alabès.

90' | Tres minuts d'afegit!

90' | Últim canvi al Barça: Lenglet per Pedri.

87' | Goooooool del Barça! Frenkie de Jong avança el Barça!!

84' | Nou canvi al Barça: Ferran Jutglà per Luuk de Jong.

82' | Falta lateral que el Barça pot penjar a l'àrea.

79' | Joselu està a punt d'avançar l'Alabès amb una rematada de cap.

77' | L'Alabès tampoc renuncia al gol de la victòria.

74' | L'Alabès reclama un penal, però l'àrbitre no assenyala res.

72' | Primer canvi al Barça: Nico per Abde.

69' | Frenkie de Jong serveix una falta lateral amb una centrada que refusa la defensa local.

67' | El Barça comença a tenir pressa en marcar.

64' | Pacheco refusa una rematada de Luuk de Jong en boca de gol!

62' | Luuk de Jong es planta sol a l'àrea local, però l'àrbitre assenyala fora de joc.

59' | Rioja ha estat a punt de controlar una pilota amb avantatge al punt de penal.

58' | El Barça segueix voltant l'àrea local.

55' | La defensa de l'Alabès impedeix que Frenkie de Jong remati una bona centrada d'Abde.

53' | Pere Pons remata una centrada de Joselu dins l'àrea, però la pilota surt molt creuada.

50' | El Barça no troba la manera de fer mal a l'Alabès.

48' | Abde no aconsegueix fer la passada de la mort a Luuk de Jong. El servei de l'extrem ha estat un pèl llarg.

Comença la segona part!

DESCANS | La millor ocasió de la primera part ha estat l'arribada de Pere Pons a l'últim minut abans del descans.

DESCANS | El primer temps ha estat força insípid i gairebé no hi ha hagut ocasions de perill. El Barça no té massa idees en atac.

Descans a Mendizorrotza!

45' | Pere Pons ha tingut una oportunitat claríssima. El migcampista ha arribat fins a l'àrea rival amb la pilota controlada, però el seu xut ha estat molt tou.

44' | El Barça mou la pilota, però no genera sensació de perill.

41' | La primera part està sent força avorrida.

38' | Busquets remata a les mans de Pacheco després del servei de cantonada.

37' | Nou córner a favor del Barça.

34' | Jason serveix una falta al balcó de l'àrea i la defensa del Barça refusa la seva centrada.

31' | Ferran Torres prova un xut que marxa desviat.

29' | El Barça serveix dos córners sense perill.

26' | Piqué remata amb el cap a la sortida d'un córner i Pacheco atrapa la pilota sense problemes.

23' | Jordi Alba i Laguardia han xocat els seus caps, però tots dos jugadors estan bé.

20' | El ritme del partit ha baixat i això no beneficia al Barça.

17' | El Barça controla el partit, però no aconsegueix generar massa perill.

14' | A punt de marcar Luuk de Jong. L'holandès ha rematat amb potència una centrada de Pedri i la pilota ha sortit fregant el pal.

12' | Pedri no aconsegueix controlar una pilota dins l'àrea i se li escapa una ocasió.

10' | Domini total del Barça als primers deu minuts.

8' | Bona aproximació del Barça que acaba invalidada per fora de joc.

7' | Dest està generant força perill per la banda dreta durant els primers minuts.

4' | Els blaugranes dominen els primers minuts.

2' | El Barça comença buscant la porteria rival amb moltes ganes.

Comença l'Alabès - Barça!

BANQUETA ALABÈS | Sivera, Miazga, Tachi, Manu García, Toni Moya, Iván Martín, Mamadou Sylla, Édgar Méndez, Pellistri, Miguel de la Fuente.

XI ALABÈS | Pacheco; Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Javi López; Tomás Pina, Escalante, Jason, Pere Pons; Joselu i Luis Rioja.

XI BARÇA | La primera sorpresa és que Dest ocuparà el lateral dret en detriment d'Alves. Gavi també comença el partit a la banqueta i el titular serà Frenkie de Jong. A la davantera, Luuk de Jong forma part de l'onze inicial després de ser suplent contra l'Athletic.