DIRECTE | Barça-Valladolid: Dembélé salva els blaugrana (1-0)
per Joan Pol Alcaraz Rodergas
5 d'abril 2021

CRÒNICA | Dembélé salva els mobles (1-0)

L’equip ha arribat al duel davant el Valladolid amb l’obligació de cruspir-se un rival farcit de baixes, i quasi s’ennuega. A més a més, en cas que això no fos prou, “la mona” dels blaugrana havia arribat ahir en forma de derrota de l’Atlètic de Madrid. En aquest context, a priori perfecte, Koeman ha optat per repetir el mateix onze dels últims 4 partits: si una cosa ha funcionat, per què canviar-la? De fet, la primera vegada que el Barça va utilitzar el seu sistema actual va ser, precisament, davant el Valladolid a la primera volta.

LLEGEIX LA CRÒNICA DEL PARTIT

90+4' | Final del partit!!!!! Dembélé, Dembélé i Dembélé!!!! Aquest és el nom!!!! (1-0)

90+3' | Groga per a Sergio González per protestar!

90+1' | Quatre d'afegit.

90' | DEMBÉLÉEEEEEEE!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!! Com hem patit!!!! El davanter francès ha aprofitat una rematada d'Araujo a l'interior de l'àrea i ha afusellat Masip!!!! (1-0)

89' | No hi arriba Ilaix! Al Barça se li està escapant una oportunitat d'or...

88' | Entra Riqui, marxa Dest.

87' | Xut terrorífic de Dembélé. El Barça necessita un miracle.

84' | Groga per a Braithwaite.

82' | No hi arriba Trincao!!!! Estava sol davant de Masip!!!!

79' | Vermella directa per a Óscar Plano!!!! Molt i molt rigorosa... ha comès una entrada duríssima sobre Dembélé, però potser no era suficient...

78' | Partit nefast de Jordi Alba: ho falla TOT.

77' | Marxa Pedri, entra Ilaix.

74' | Embolic a l'interior de l'àrea del Valladolid, però el Barça no troba la rematada.

71' | MESSIIIIIIIIIIIIIIII!!!! El seu xut marxa fregant el pal!!!!

69' | El Barça busca el gol amb molta insistència.

66' | Xut llunyà de Trincao, atura Masip.

65' | Marxa Janko, entra Hervías.

64' | Triple canvi al Barça: entren Trincao, Araujo i Braithwaite.

63' | No és penal!

62' | Jordi Alba toca la pilota amb la mà, però ve de rebot. No hauria de ser penal.

61' | Els jugadors del Valladolid demanen un penal...

60' | Més arribades del Barça, el primer podria caure aviat!

59' | El Barça perdona el primer!!!!! Messi veu la desmarcada de Dembélé i li regala una passada meravellosa. Masip atura el xut del francès amb una gran aturada i Griezmann està a punt de marcar en el refús.

57' | Respon Messi amb un xut que atura Masip!

56' | Xut d'Olaza molt perillós que impacta contra el lateral de la xarxa de la porteria defensada per Ter Stegen.

55' | Xut llunyà de Lenglet que atura Masip!

54' | Error de De Jong, que desaprofita una jugada molt prometedora del Barça.

51' | Dembélé està tenint molt protagonisme en aquests primers minuts de la segona part.

49' | Canvi de xip del Barça. Els blaugrana passen a l'atac.

48' | Ho intenta Jordi Alba des de lluny, però el seu xut marxa molt desviat.

47' | Primer canvi clar de Koeman als vestidors: aposta pel 4-3-3 per sumar jugadors en atac.

46' | Comença la segona part! (0-0)

PARAULA DE CAPITÀ | Messi acaba de pronunciar una gran xerrada al túnel de vestidors. Demana intensitat als seus companys i, sobretot, un gol. Messi vol aquesta Lliga i sap que aquest partit és vital. Alba també dona indicacions a Dembélé. El Barça ha de notar aquest impuls!

45+2' | Final de la primera meitat (0-0)

45+1' | Dos minuts d'afegit.

45' | PEDRI AL PAAAAAAAAL!!!! Gran xut de Pedri, ras i sec des de la frontal, i Masip, amb una aturada vital per al seu equip, envia la pilota al pal.

43' | Groga per a Mingueza. Difícil d'entendre.

42' | Messi està molt espès i el Barça ho lamenta.

41' | Bona acció de Dembélé que Messi no pot rematar amb encert.

40' | Groga per a Bruno per aturar un contraatac.

38' | Les possessions del Barça són totalment inofensives.

35' | La cara de Koeman és un poema. No s'explica com aquest equip pot ser el mateix que el que va golejar la Reial Societat a Anoeta ara fa dues setmanes.

32' | Gran passada de Pedri a Griezmann, mala centrada del francès i la jugada acaba sense perill.

31' | Bona intervenció defensiva de Busquets. El Barça pateix molt.

30' | El Barça no troba la manera de generar perill. Tampoc no controla el partit. Molt mala primera meitat dels blaugrana.

28' | Groga per a Griezmann. No es queixa.

25' | Nou xut de Roque Mesa!! Quin perill!!

24' | Roque Mesaaaaaa!!! El seu xut marxa fregant el travesser!!

22' | Jaime Latre deixa jugar, no xiula faltes i el Valladolid ho aprofita.