DIRECTE | El Barça guanya ‘in extremis’ al Ciutat de València (2-3)
per César Santos
10 d'abril 2022

CRÒNICA | El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3).

Final del partit! Guanya el Barça al Ciutat de València!

90 + 2 | Goooooooooooool del Barça! Marca Luuuk de Jong al temps afegit!!!! L'holandès ha marcat per mitjà d'una gran rematada de cap després d'una centrada de Jordi Alba.

90' | Cinc minuts de temps afegit!

88' | Gavi no aconsegueix superar Cárdenas en una acció d'un contra un!!

87' | Targeta groga per a Araujo, que es perdrà el pròxim partit per acumulació d'amonestacions.

85' | Doble canvi al Barça: Adama Traoré i Luuk de Jong per Dembélé i Aubameyang.

83' | Gol del Llevant. Melero marca el tercer penal de la nit.

82' | Tercer penal a favor del Llevant! Increïble! Lenglet ha trepitjat Dani Gómez i l'àrbitre no ho ha dubtat.

80' | Canvi al Barça: Lenglet per Dani Alves.

79' | Xut creuat de Cantero que no veu porteria.

77' | El Llevant intenta fer una passa endavant.

74' | Xut de Son des de fora de l'àrea que atura Ter Stegen.

72' | El Barça controla el partit després d'haver remuntat.

69' | L'equip local intenta reaccionar.

66' | El Llevant sembla una mica tocat. És normal si tenim en compte que fa deu minuts ha disposat d'un penal per col·locar-se 2-0 i ara perd 1-2.

63' | Gooooooooool de Pedri!!!!! El canari rep una passada de Gavi a la frontal i envia la pilota al fons de la xarxa amb un xut al primer toc.

60' | Doble canvi al Barça: Gavi i Pedri per Frenkie de Jong i Nico.

59' | Gooooool d'Aubameyang!!! El davanter enviar la pilota al fons de la xarxa amb una rematada de cap després d'una centrada de Dembélé!

57' | Ter Stegen atura la pena màxima!!!

55' | Un altre penal a favor del Llevant. Ara, per mans d'Eric García.

52' | Gol del Llevant. Morales transforma la pena màxima.

50' | Penal a favor del Llevant per un cop d'Alves amb el braç sobre Son. És més que discutible.

48' | Quin tros d'aturada de Cárdenas davant un cop de cap de Ferran Torres en boca de gol!!

Comença la segona part al Ciutat de València!

Descans sense gols al Ciutat de València!

45' | Ter Stegen atura una centrada de Morales des de la línia de fons.

45' | Frenkie de Jong xuta des de fora de l'àrea i la pilota marxa per sobre del travesser.

43' | Radoja prova un tir creuat que surt molt a prop del pal de la porteria blaugrana.

40' | Xut de Ferran Torres a les mans de Cárdenas.

37' | El Barça ha millorat durant els últims minuts.

34' | Morales es queda estès a terra i no se sap si podrà seguir jugant.

32' | La defensa local li treu la pilota a Dembélé quan buscava l'àrea.

29' | Ara és Araujo qui talla una acció de perill del Llevant.

26' | Morales ha marxat de tres rivals i ha superat Ter Stegen, però Eric García ha evitat el gol sobre la línia. Podia haver estat un dels gols de la temporada.

23' | Son tapa una centrada de Dembélé des del terra.

20' | Xut de Ferran Torres que atura Cárdenas.

17' | De moment, Alves continua jugant.

16' | Alves es queda estès a terra i sembla que s'ha pogut fer mal.

14' | El Barça comença a dominar el duel.

11' | Targeta groga per a Campaña.

8' | Els primers minuts estan sent molt disputats.

5' | Ter Stegen atura un xut molt perillós de Campaña.

2' | Xut de Frenkie de Jong que surt fregant el travesser.

1' | A punt de marcar Morales després d'una errada d'Alves.

Comença el partit al Ciutat de València!

BANQUETA LLEVANT | Aitor Fernández, Duarte, Coke, Pubill, Saracchi, Bardhi, Malsa, Vukcevic, Melero, Soldado, Dani Gómez i Álex Cantero.

XI LLEVANT | Cárdenas; Miramón, Sergio Postigo, Rober, Vezo, Son; Pepelu, Radoja, Campaña; Roger i Morales.

BANQUETA BARÇA | Neto, Carevic, Lenglet, Mingueza, Riqui Puig, Pedri, Gavi, Adama Traoré, Braithwaite, Luuk de Jong.

XI BARÇA | Nico és titular i Pedri descansarà. Com era previsible, Eric García reemplaçarà Gerard Piqué.