Món Esport
DIRECTE | Una genialitat de Pedri permet al Barça assolir la segona posició (1-0)
per César Santos
3 d'abril 2022

CRÒNICA | Pedri atura el temps al Camp Nou per donar al Barça una gran victòria (1-0).

Final del partit!! El Barça guanya el Sevilla gràcies a una genialitat de Pedri i escala fins a la segona posició de la classificació.

92' | Ter Stegen fa una bona aturada després d'un error seu per evitar l'empat del Sevilla.

90' | Dembélé es substituït per Nico i els espectadors del Camp Nou es posen dempeus per ovacionar el francès.

88' | El Sevilla busca l'empat a la desesperada, però no troba el camí per generar perill.

86' | Tres jugadors del Sevilla han vist la targeta groga i un membre de la banqueta andalusa ha estat expulsat protestant que Piqué havia de ser expulsat.

85' | Targeta groga per a Piqué per aturar un contraatac.

83' | Xut d'Ocampos que marxa molt desviat.

80' | Un altre canvi al Barça: Memphis per Aubameyang.

78' | Quina aturada acaba de fer Bono a Ferran Torres!

77' | Canvi al Barça: Gavi per Frenkie de Jong.

76' | El Barça segueix dominant el partit després del gol.

74' | Quin golàs de Pedri! El canari ha deixat asseguts a dos defenses del Sevilla a la frontal de l'àrea abans d'enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent i creuat.

72' | Goooooool del Barça!! Marca Pedri!!!

69' | Piqué envia la pilota al pal a la sortida d'un córner!!!

67' | Rakitic prova un xut de falta que surt fregant el travesser.

65' | Bono torna a evitar el gol del Barça després d'un xut de Ferran Torres en boca de gol.

63' | Gran aturada de Bono després d'una bona rematada d'Araujo a la sortida d'un córner!

61' | Busquets rep la targeta groga per aturar un contraatac amb falta.

59' | Xavi veu la targeta groga per protestar.

56' | El Barça no troba la manera de fer mal al Sevilla.

53' | A punt de marcar el Sevilla al contraatac, però Navas no ha aconseguit connectar amb Ocampos, que estava tot sol al segon pal.

50' | Ui Pedri! El canari ha fet un gran retall davant de Koundé, però no ha aconseguit que la seva passada de la mort trobés un rematador.

47' | Ter Stegen ha d'anar a terra per aturar un xut perillós de Lamela.

Comença la segona part al Camp Nou!

DESCANS | El Barça ha dominat gran part de la primera part i bona prova d'això és que ha xutat nou vegades i el Sevilla només una.

Descans al Camp Nou! S'acaba la primera meitat sense gols

45' | Bono s'estira per aturar un xut perillós d'Aubameyang!

44' | A punt de marcar el Barça!! Passada magistral de Pedri a Dembélé. El francès busca la passada de la mort, però Ferran Torres no arriba i Koundé refusa la pilota abans que arribi Aubameyang.

41' | El Barça reacciona després d'uns minuts de domini visitant.

39' | El Barça reclama penal perquè han agafat Aubameyang quan estava a punt de rematar. L'àrbitre no vol saber res.

36' | El Sevilla serveix un córner sense perill.

33' | Els visitants insisteixen buscant el gol.

30' | El Sevilla està protagonitzant uns bons minuts.

27' | Dembélé està generant molt de perill per la banda dreta.

24' | El Sevilla reclama penal per mans d'Araujo, però l'àrbitre diu que no hi ha res punible.

21' | Xut potent de Jordi Alba amb poc angle que marxa per sobre del travesser.

18' | El Sevilla s'acosta a l'àrea blaugrana sense acabar de generar perill.

15' | El Sevilla ha fet un petit pas endavant als últims minuts.

12' | De Jong remata per sobre del travesser des de l'àrea petita després d'una gran centrada de Dembélé.

9' | Domina el partit el Barça.

7' | Xut amb rosca de Ferran Torres que marxa fregant el pal! És la primera ocasió del Barça.

4' | Busquets podrà seguir sobre el terreny de joc.

2' | Busquets està sent atès pels metges després d'un xoc amb Piqué.

Comença el partit al Camp Nou!

BANQUETA SEVILLA | Dmitrovic, Díaz, Montiel, Augustinsson, Carmona, Nacho Quintana, Iván Romero, Tecatito, Munir, Rafa Mir, En-Nesyri i Juanlu.

BANQUETA BARÇA | Neto, Carevic, Lenglet, Mingueza, Eric García, Riqui Puig, Nico, Gavi, Memphis, Adama Traoré i Braithwaite.

XI SEVILLA | El Sevilla també surt amb el millor onze possible amb l'objectiu de no perdre la segona posició.

XI SEVILLA | Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Rekik; Joan Jordán, Gudelj, Rakitic; Lamela, Martial i Ocampos.

XI BARÇA | Xavi va descriure el partit com a 'prova de foc' i la seva alineació demostra que es pren molt seriosament aquest duel.