Món Esport
DIRECTE | El Rayo Vallecano sorprèn el Barça al Camp Nou (0-1)
per César Santos
24 d'abril 2022

CRÒNICA | El Barça de Xavi s'enfonsa en una nit trista i vergonyosa al Camp Nou (0-1).

Final del partit. Guanya el Rayo Vallecano al Camp Nou.

103' | La defensa del Rayo Vallecano evita el gol de Dembélé sobre la línia!!!

100' | Rematada al pal de Pathé Ciss. A punt de fer el segon el Rayo Vallecano!

98' | Centrada de Dembélé a la desesperada que no troba rematador.

95' | Dues targetes grogues més a jugadors del Rayo Vallecano per impedir que es reprengui el joc.

92' | Adama està a punt de marcar després d'una gran jugada individual, però atura Dimitrievski!!

90' | Onze minuts de temps afegit!

90' | Cau Gavi a l'interior de l'àrea i l'àrbitre no assenyala res! Era un penal claríssim!

86'| Doble canvi al Rayo Vallecano: Mario Hernández i Mario Suárez per Isi i Unai López.

85' | Expulsat un membre de la banqueta del Rayo Vallecano per protestar quan l'àrbitre ha frenat un intent de perdre temps del madrilenys.

83' | Hauria d'afegir-se molt de temps perquè s'han perdut bastants minuts en aquest segon temps.

81' | Targeta groga per a Luuk de Jong per colpejar el cap d'Isi amb els peus en un intent de xilena.

80' | Dimitrievski refusa amb els punys un xut molt potent de Memphis!

79' | Un altre futbolista del Rayo Vallecano ha de ser atès pels metges.

77' | Rematada molt desviada de Memphis Depay.

76' | El Barça domina el duel, però segueix per darrere al marcador.

73' | Dimitrievski està sent atès pels serveis mèdics del Rayo. El porter visitant es queixa d'unes molèsties a la cuixa.

72' | Dos canvis més al Barça: Luuk de Jong i Adama Traoré reemplacen Aubameyang i Eric García.

70' | A punt de marcar Memphis Depay!! El xut de l'holandès en boca de gol s'ha estavellat en la defensa.

68' | El Rayo Vallecano esgarrapa tot el temps que pot.

65' | Canvi al Rayo Vallecano: Óscar Trejo per Óscar Valentín.

62' | Nico no aconsegueix recollir una bona passada en profunditat de Nico.

60' | Doble canvi al Barça: Memphis i Nico per Ferran Torres i Frenkie de Jong.

58' | Lenglet talla una acció de perill del Rayo Vallecano i Jordi Alba està a punt de marcar al contraatac! El xut del lateral ha sortit molt a prop del travesser després de topar amb un defensa.

56' | Sergi Guardiola ha rebut alguns xiulets per part del Camp Nou, que encara recorda els seus tuits anticatalanistes.

55' | Doble canvi al Rayo Vallecano: Sergi Guardiola i Pathé Ciss substitueixen Nteka i Comeseaña.

53' | Els blaugranes no troben la forma de crear perill en els primers minuts del segon temps.

50' | El Barça reclama targeta per a Unai López després d'una contundent falta sobre Frenkie de Jong.

48' | L'inici del segon temps està sent molt pausat.

46' | Efectivament, hi ha un canvi al Barça: Lenglet per Dest.

Comença la segona part!

DESCANS | Sembla que podria haver algun canvi al Barça al descans.

DESCANS | El Barça ha disparat en vuit ocasions, mentre que el Rayo tan sols una. 100% d'efectivitat per als madrilenys.

DESCANS | El Barça ha estat molt superior en la primera meitat, però està pagant una errada defensiva que ha aprofitat el Rayo per marcar.

Descans al Camp Nou!

45' | Dembélé prova un xut de falta directe que marxa per sobre del travesser.

44' | Falta perillosa molt propera a l'àrea que provoca Dembélé en un contracop.

42' | Gavi estavella la pilota al travesser!! Ferran Torres ha marcat en el rebot, però estava en fora de joc.

40' | El Rayo fa estona que no trepitja l'àrea blaugrana.

37' | Targeta groga per a Comesaña.

35' | A punt d'empatar Aubameyang després d'una errada garrafal en la sortida de pilota del Rayo Vallecano!

33' | El Barça controla la possessió de la pilota.

30' | Un altre xut de Jordi Alba. La pilota surt per sobre del travesser.

28' | Targeta amarilla per a Xavi Hernández per protestar.

27' | El Barça reclama un penal sobre Gavi, però l'àrbitre ha invalidat la jugada per fora de joc.

24' | Ho torna a provar Jordi Alba! Xut llunyà del lateral que marxa molt a prop del travesser.

23' | Centrada de Jordi Alba que baixa Frenkie de Jong, però l'holandès no troba qui pugui aprofitar el seu servei.

20' | El Camp Nou reclama que els jugadors del Rayo estan perdent temps.

17' | El Rayo ha estat a punt de reeditar la jugada del gol, però Ter Stegen ha tallat la passada d'Isi a Álvaro García.