DIRECTE | Primera derrota de Xavi Hernández a la banqueta del Barça (0-1)
per César Santos
4 de desembre 2021

CRÒNICA | El Barça de Xavi mostra la seva cara més fosca (0-1).

Final del partit! El Barça perd a casa contra el Betis i està a tretze punts del Reial Madrid.

90 + 2' | L'àrbitre autoritza la represa del joc i, per tant, no hi haurà penal.

90 + 2' | El Barça reclama penal sobre Araujo.

90 + 1' | Falta molt perillosa a favor del Barça.

90' | Tres minuts d'afegit.

88' | Se li acaba el temps al Barça.

86' | Luuk de Jong remata molt forçat una centrada d'Araujo i la pilota marxa fora.

85' | Guardado fa una centrada molt dolenta des de l'esquerra i regala la pilota al Barça.

83' | Doble canvi al Barça: Piqué i Luuk de Jong reemplacen Lenglet i Abde.

81' | Abde perdona en boca de gol després d'una gran centrada de Dembélé!!

79' | Gol del Betis. Marca Juanmi. El davanter ha culminat un contracop magnífic que han dut a terme ell mateix, Canales i Tello.

77' | Repeteix la mateixa jugada i la mateixa execució Dembélé! Torna a sortir la pilota fregant el pal.

76' | Xut de Dembélé des de fora de l'àrea que marxa fregant el pal!!

75' | Lenglet remata a les mans de Rui Silva.

74' | Nou córner a favor del Barça.

73' | Targeta groga per a Guido Rodríguez.

71' | Canvi al Betis: William Carvalho per Willian José.

69' | Rui Silva atrapa la pilota després del servei de cantonada.

68' | Córner a favor del Barça.

67' | El Barça ara sí que està dominant el partit.

64' | Primer canvi al Betis: Tello per Ruibal.

62' | Dembélé ho torna a provar, però el seu xut marxa desviat.

60' | Xut perillosíssim de Dembélé des de fora de l'àrea que refusa amb la punta dels dits Rui Silva, L'àrbitre indica servei de porteria.

58' | Doble canvi al Barça: Frenkie de Jong i Dembélé substitueixen Coutinho i Nico.

54' | El Camp Nou reclama penal per una caiguda d'Abde, però González Fuertes no assenyala res.

51' | Gol anul·lat al Betis per fora de joc de Juanmi!

48' | El Betis comença el segon temps igual d'insistent que a la primera meitat.

Comença la segona part al Camp Nou!

DESCANS | El fet més destacat de la primera meitat és que Gavi ha hagut d'abandonar el terreny de joc després de rebre una forta pilotada. Riqui Puig ha estat el seu substitut.

DESCANS | El Barça ha començat a un molt bon nivell i Coutinho ha protagonitzat dues arribades durant els deu primers minuts. A partir d'aquí, els blaugranes gairebé no han trepitjat l'àrea bètica.

Descans al Camp Nou! Primera part gris del Barça on el Betis ha estat superior als blaugranes.

45 + 4'| Abde marxa d'Álex Moreno amb molta qualitat, però Bartra li pispa la pilota quan anava a xutar.

45 + 2' | Xut d'Álex Moreno que obliga a estirar-se a Ter Stegen.

45' | Cinc minuts d'afegit a la primera meitat.

44' | Ruibal està a punt de sorprendre Ter Stegen amb una rematada d'esperó dins l'àrea petita. La pilota ha marxat molt a prop del pal.

42' | Targeta groga per a Nico per una dura entrada sobre Guardado.

39' | El Barça segueix sense aconseguir generar perill. De fet, no xuta des del minut 10.

36' | Ruibal prova un xut que marxa molt desviat.

34' | Doncs, Gavi ha d'abandonar el terreny de joc en llitera. Riqui Puig el substituirà.

31' | Gavi ha rebut una forta pilotada i sembla que ha quedat una mica atordit.

29' | El Barça no aconsegueix arribar a l'àrea bètica des de fa uns minuts.

25' | Arribada perillosa de Juanmi que estava invalidada per fora de joc.

21' | Araujo impedeix que el Álex Moreno col·loqui a l'àrea una centrada força perillosa.

18' | Bellerín prova un xut des de fora de l'àrea que surt molt desviat.

17' | Abde envia una centrada que no troba rematador.

14' | El Betis està tenint moltes dificultats per sortir jugant amb la pilota.

12' | Targeta groga per a Canales per donar un cop de peu a Busquets quan el jugador blaugrana estava a terra.

10' | A punt de marcar Coutinho! El brasiler ha rematat al primer pal una centrada d'Alba i Rui Silva ha impedit el gol.

9' | Marc Bartra refusa la pilota després del servei de cantonada.