DIRECTE | El Reial Madrid s’imposa al Camp Nou (1-2)
per César Santos
24 d'octubre 2021

CRÒNICA | El Barça perdona en excés i perd el clàssic per la mínima (1-2).

Final del partit al Camp Nou! El Reial Madrid s'emporta els tres punts del Camp Nou (1-2).

90 + 7' | Goooooool del Barça! Agüero retalla distàncies.

90 + 6' | Rematada de cap de Luuk de Jong a les mans de Courtois.

90 + 5' | Piqué ha reclamat penal després d'una jugada embolicada a l'àrea madridista. Roberto ha estat a punt d'engaltar-la, però Carvajal ha refusat la pilota.

90 + 4' | Gol del Reial Madrid. Lucas Vázquez sentencia després d'una jugada polèmica dins l'àrea blanca.

90 + 1' | Canvi al Reial Madrid: Carvajal substitueix Valverde. L'uruguaià deu estar lesionat perquè acabava de sortir.

90' | Set minuts d'afegit al Camp Nou!

90' | Courtois es queixa del genoll després de colpejar la pilota.

89' | Coutinho prova una centrada que bloca Courtois.

87' | Vinicius rep assistència mèdica i, posteriorment, és substituït per Asensio.

85' | Canvi al Barça: Luuk de Jong per Gavi.

82' | Xoc de caps entre Piqué i Valverde sense conseqüències greus.

80' | Targeta groga per a Mendy per perdre temps.

78' | Canvi al Barça: Sergi Roberto per De Jong.

77' | La defensa del Reial Madrid reacciona molt bé a un intent de Coutinho de xutar dins l'àrea.

74' | Canvis a tots dos equips. Al Barça, Agüero reemplaça Ansu Fati. Fede Valverde substitueix Rodrygo al Reial Madrid.

73' | Xut de Dest des de fora de l'àrea que marxa fregant el travesser.

72' | Benzema no aconsegueix rematar amb la porteria buida. No hauria valgut el gol perquè era fora de joc.

70' | Ansu Fati rep una passada dins l'àrea, però no controla bé i acaba fent falta.

68' | Vinicius fa una centrada que atura Ter Stegen.

65' | Courtois refusa la pilota després del servei de la falta. La jugada acaba amb servei de porteria.

64' | Falta perillosa a favor del Barça.

62' | Ter Stegen evita el gol de Benzema després d'una passada magistral de Modric.

60' | Vinicius està a punt d'aprofitar una gran errada de Dest.

58' | El Barça reclama penal a la sortida d'un córner per mans de Kroos. L'àrbitre no assenyala res i mostra targeta groga a Piqué per protestar.

57' | Centrada de Gavi que no troba rematador.

55' | Rodrygo fa un xut horrorós dins l'àrea que acaba sortint per la línia de banda.

54' | Mendy xuta a les mans de Ter Stegen.

53' | El Barça reclama targeta per a Mendy després d'una falta sobre Gavi.

52' | El Barça domina els primers minuts de la segona meitat.

50' | Xut d'Ansu Fati dins l'àrea a les mans de Courtois!!

49' | Els blaugranes no treuen profit del servei de cantonada.

48' | Coutinho remata dins l'àrea contra la defensa rival. Serà córner.

47' | Gran centrada d'Ansu Fati que Coutinho no veu arribar.

46' | Koeman ha introduït un canvi: Coutinho per Mingueza. Per tant, sembla que Dest tornarà al lateral i Coutinho se situarà al extrem.

46' | Comença la segona meitat!

DESCANS | 86.422 espectadors al Camp Nou! Una bona entrada després que no s'hagués arribat a omplir ni a la meitat del aforament durant els dos primers partits sense restriccions.

DESCANS | Dest i Piqué han estat a punt de fer el primer gol dels blaugranes. L'extrem ha fallat tot sol davant Courtois i el defensa ha rematat molt a prop del pal a la sortida d'un córner.

DESCANS | El Barça no ha fet una mala primera meitat. En general, el partit ha estat força disputat, però el Reial Madrid ha aprofitat una gran acció de contracop per fer l'únic gol del partit fins al moment.

DESCANS | Final de la primera meitat al Camp Nou! Guanya el Reial Madrid gràcies a un gol d'Alaba.

45' | Un minut de temps afegit.

44' | A punt de marcar Ansu Fati!! El xut del davanter a l'àrea petita s'ha estavellat en Alaba.

42' | Courtois acaba amb el perill després del servei de cantonada.

41' | El Barça servirà un córner.

39' | La jugada acaba amb mans de Casemiro.

39' | Contracop del Reial Madrid i córner.

38' | Nou servei de cantonada a favor del Barça.

36' | A punt d'empatar Piqué a la sortida d'un córner!! La rematada del central ha marxat fregant el pal.

35' | Córner a favor del Barça.