Món Esport
DIRECTE | Luuk de Jong i Ter Stegen donen tres punts al Barça (0-1)
per César Santos
2 de gener 2022

CRÒNICA | El Barça de Xavi s'imposa a les baixes i marca el to ideal del 2022 (0-1).

Final del partit! El Barça suma tres punts a Mallorca gràcies a un gol de Luuk de Jong i una aturada miraculosa de Ter Stegen.

90 + 2' | Quin tros d'aturada de Ter Stegen per evitar el gol de l'empat del Mallorca.

90 + 1' | Quatre minuts d'afegit.

90' | La pilota es passeja per l'àrea del Mallorca sense que cap jugador aconsegueixi rematar després d'una centrada lateral.

86' | Rematada de cap de Fer Niño que se'n va fora.

85' | Canvi al Mallorca: Abdón Prats per Battaglia.

83' | Mboula està a punt d'empatar amb una rematada de cap dins l'àrea. Sembla que hi havia fora de joc.

80' | Estanis Pedrola també debuta amb el primer equip en substituir Ilias Akhomach.

78' | Manolo Reina atura sense problemes un xut d'Ilias Akhomach.

75' | Mingueza s'ha fet mal i no podrà continuar al terreny de joc. Lenglet el substitueix.

72' | El Mallorca també introdueix dos canvis: Mboula i Javi Llabrés per Antonio Sánchez i Kang-In Lee.

70' | Primer canvi al Barça: Álvaro Sanz substitueix Nico.

67' | El Mallorca reclama un penal per mans de Piqué, però abans d'això un jugador local ja havia tocat la pilota amb el braç.

64' | El Mallorca ha fet una passa endavant als últims minuts buscant l'empat.

61' | Doble canvi al Mallorca: Fer Niño i Ruiz de Galarreta substitueixen Ángel i Baba.

60' | Luuk de Jong remata molt malament una centrada d'Araujo a l'àrea petita.

58' | Araujo remata en boca de gol, però la pilota s'estavella en la defensa local.

56' | Antonio Sánchez ha simulat un penal, però Mateu Lahoz no s'ho ha cregut.

53' | Nico prova un xut des de la frontal que marxa desviat.

50' | El Mallorca desaprofita una bona oportunitat en una acció de contraatac. Ángel no ha aconseguit assistir a Antonio Sánchez.

48' | Córner a favor del Barça.

Comença la segona part a Son Moix!

DESCANS | Ara mateix, el Barça està a tan sols un punt de la zona Champions.

DESCANS | El Barça ha dominat completament la primera meitat. De fet, els blaugranes han controlat el 73% de la possessió i han tirat tres vegades més que els locals.

DESCANS | Luuk de Jong ha aconseguit el premi del gol després de dues rematades al pal.

45' | Goooooool del Barça!! Luuk de Jong obre el marcador a Son Moix després d'aprofitar una bona centrada de Mingueza i una mala sortida de Manolo Reina!

42' | Kang-In Lee serveix la falta molt flui i Ter Stegen atura amb comoditat.

38' | Els locals no aprofiten el servei de cantonada i segueixen sense generar perill.

37' | Córner a favor del Mallorca.

34' | Baba prova un xut des de fora de l'àrea que atura fàcilment Ter Stegen.

32' | Kang-In Lee envia un xut de falta contra la tanca.

30' | Luuk de Jong torna a rematar al pal per mitjà d'una xilena!!

29' | Luuk de Jong envia la pilota al pal!!

25' | El Barça està jugant més lluny de l'àrea del Mallorca durant els últims minuts.

22' | El Barça serveix un córner i Mateu Lahoz assenyala falta a favor del Mallorca.

19' | El Barça continua controlant el partit.

16' | Ferran Jutglà fa un tir col·locat que surt massa creuat.

13' | Manolo Reina s'avança a Riqui Puig i impedeix que el migcampista rebi una passada en profunditat dins l'àrea.

11' | Riqui Puig engalta una pilota morta des de fora de l'àrea i prova un xut que marxa per sobre del travesser.

10' | Bon xut d'Ilias que obliga a Manolo Reina a estirar-se per enviar la pilota a córner.

8' | Piqué prova un xut de falta directa que marxa a prop del pal.

6' | Els blaugranes acaparen tota la possessió fins al moment.

3' | El Barça està dominant els primers minuts del partit.

Comença el Mallorca - Barça a Son Moix!

PRÈVIA | El Barça està a quatre punts de la zona Champions ara mateix i un triomf li permetria escalar fins a la cinquena posició.

BANQUETA MALLORCA | Quetglas, Leo Román, Joan Sastre, Brian Oliván, Sedlar, Gayà, Ruiz de Galarreta, Salva Sevilla, Mboula, Abdón, Fer Niño i Javi Llabrés.

XI MALLORCA | Manolo Reina; Maffeo, Valjent, Franco Russo, Jaume Costa; Baba, Battaglia, Antonio Sánchez, Dani Rodríguez, Kang-In Lee; Ángel.

XI BARÇA | L'alineació del Barça està marcada per les quinze baixes que té el conjunt blaugrana. Xavi Hernández tan sols té tres jugadors del primer equip a la banqueta.

BANQUETA BARÇA | Neto, Iñaki Peña, Lenglet, Umtiti, Arnau Comas, Guillem Jaime, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Lucas de Vega, Estanis Pedrola.