Món Esport
A guanyar i a veure què passa
  • CA

A guanyar i a veure què passa, no hi ha res més. És l’única cosa que es pot plantejar ara mateix el Barça, un equip que ha fallat en les dues oportunitats d’or que ha tingut per posar-se al capdavant de la Lliga, contra el Granada i contra l’Atlètic de Madrid i que ara ha de buscar caramboles gairebé impossibles per acabar guanyant la competició. En qualsevol cas, el fet de jugar abans que els matalassers i que el Reial Madrid, pot fer que els de Ronald Koeman dormin líders, cosa que no ha passat en cap moment del curs, i que això pressioni d’alguna manera els dos rivals directes perquè acabin punxant.

Així doncs, el Barça s’enfronta al Llevant al Ciutat de València (Movistar LaLiga / 22:00h) amb menys pressió, ja que ara no se’ls considera tan candidats al títol, però amb l’obligació de guanyar si volen mantenir aquestes petites esperances de donar la sorpresa i aixecar la Lliga. Amb la situació actual, el Barça hauria de sumar tots els punts, el Madrid empatar com a mínim una vegada i l’Atlètic perdre, com a mínim, un cop. No sembla gaire probable que s’acabi donant aquesta situació, però aquest curs la competició està més boja que mai.

Davant seu, els blaugranes es trobaran un equip que no es juga absolutament res. El Llevant està salvat, però a la vegada ja no pot accedir a les places europees, cosa que els converteix en un equip que ja ha acabat la temporada, per dir-ho d’alguna manera. Ara bé, justament el que pot ser un petit alicient per als granotes en un partit on no hi tenen res en joc és el fet de guanyar un dels grans de la Lliga. A més a més, l’estrella del Llevant, José Luis Morales, es va tornar a endollar el darrer duel amb un doblet després d’una mala ratxa. Per tant, el Barça no es pot relaxar.

Per part culer, els darrers partits tampoc no conviden gaire a l’optimisme. Els blaugranes venen de tres partits molt qüestionables: la derrota contra el Granada en la qual, si tot plegat acaba així, es va perdre la Lliga; la victòria contra el València in extremis; i l’empat contra l’Atlètic, on els de Koeman van tornar a demostrar que no poden contra els equips grans. A més a més, abans d’això hi va haver una bona ratxa de victòries, però molt qüestionada per unes segones meitats molt defensives, que no van agradar als culers. Per tant, en cap cas es preveu una victòria segura del Barça.

Cal recordar que, ara sí, Koeman compta amb gairebé tota la plantilla per enfrontar-se al Llevant. Més enllà dels lesionats de llarga durada que no juguen des de l’any passat, Ansu Fati i Philippe Coutinho, l’única baixa és l’acudit de Matheus Fernandes, que ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. Amb tot, aquest podria ser l’onze escollit pel tècnic neerlandès: Ter Stegen; Sergi Roberto, Araujo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Messi, Griezmann.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Em veig com a entrenador la temporada vinent”
Notícia: Koeman: “Em veig com a entrenador la temporada vinent”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça abans del partit contra el Llevant
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Busquets es recupera a temps i entra a la llista per jugar contra el Llevant
Notícia: Busquets es recupera a temps i entra a la llista per jugar contra el Llevant
Comparteix
Només queden fora els lesionats Ansu Fati i Coutinho i Matheus per decisió tècnica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa