El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un antiavalot del CNP: “La meva mare es va haver de dutxar 200 vegades”
  • CA

 

“El van insultar molt?”, pregunta el fiscal Javier Zaragoza. “Sí, la meva mare es va haver de dutxar dues-centes vegades”, ha conclòs lacònic l’agent 100.445 de la Unitat d’Intervenció Policial del Cos Nacional de Policia que va intervenir a l’escola Estel i a l’espai Trini Jove integrat en el grup ORCA durant el primer d’Octubre. 

 

En la testifical d’aquesta tarda al judici del procés, l’efectiu del CNP s’ha queixat amb vehemència de com els van tractar els votants. La seva narració ha obligat a Manuel Marchena a intervenir i tallar-lo amb sec quan anava més enllà de les preguntes. “Una dona que no passaria dels 40 anys, semblava una tigressa”, ha asseverat. Ha descrit “cares d’odi” amb la “mirada del que et vol matar”. “Semblava el País Basc quan t’enviaven a buscar terroristes”, ha afegit. 

 

“Una dona que la vida l’havia tractar bé em va venir amb el nas tapat”, ha acusat.  Així mateix, ha denunciat que els estibadors del Port de Barcelona, on s’estava el vaixell dels ‘piolins’, els amenaçaven amb no carregar-los el menjar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa