Trapero titlla “d’irresponsable” a Forn i admet “incomoditat” amb el procés

El Major assegura que va “deixar clar” al conseller cap on aniria el cos
trapero
Josep Lluís Trapero, en un moment de la seva declaració | QS

 

El Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha admès en al seva testifical al judici del procés aquest matí que se “sentia incòmode” amb el procés sobiranista al igual que l’exconseller d’Interior Jordi Jané i l’exdirector general de la Policia, Albert Batlle, que van plegar per la mateixa raó.  A preguntes de la Fiscalia, Trapero ha reconegut que les declaracions polítiques del conseller d’Interior, Joaquim Forn, “s’encaixaven molt malament al cos” i “a mida que avançava el temps, especialment malament”. De fet, ha titllat “d’irresponsabilitat” quan el 19 de juliol Forn va assegurar als mitjans que els Mossos garantirien que els catalans podrien votar el Primer d’Octubre. “Vaig deixar clar des del primer moment cap on aniria el cos”, ha reblat per enfatitzar que el cos va emetre un comunicat amb què es queixaven de les declaracions de Forn. “Un fet que no és habitual”, ha reblat.

 

Més informació en breuComentaris
Vicenç Ramoneda
Marchena promociona Vox en ple judici. Tot just començar i després de les Lleis Generals exigides pel jutge president de la Sala, Manuel Marchena, el magistrat ha anunciat que començava l’interrogatori d’aquesta manera: “Va usted a responder a las preguntas de Vox, perdón, digo… de la acusación particular”.
La estocada final.
Al fanático golpista, ya no lo libra de 20 ó 25 añitos, ni un milagro. El Ajuntament quizás no lo vuelva a ver. ES LO QUE TIENE SER UN DELINCUENTE.
Cuesco fachas
Fijaos lo que le dice el cuesco facha de la acusación popular a Trapero. Le pregunta si el dia 20 la secretaria judicial tuvo que mezclarse entre el público de la función teatral del edificio de al lado. O sea el mayor acusador de rebelión y el que pide mas años de carcel dice que había un teatro en medio de una rebelión. Lo que los fachas.
jordi
esto está ganaoooo, ya los veo a todos en la costa brava ésta semana santaaaa, adelante con la mentiraaaa
jordi
habeis engañado a muchos catalanes, para vosotros la carcel, para los demas, frustración o reflexión
Flama
Dons jo no em sento enganyada, ans el contrari, gracies als politics encausats varem votar. I funamental, no conec cap indeoendentista que hagi deixat de ser ho, sino que cada cop estem mes convencuts malgrat eser conciens de lex dificultats.
jordi
Todavia no veis que clase de personajes han estado dirigiendo Cataluña? Todos pensamos que se podía liar una gorda , no pasó nada más de milagro. Culpa de la irresponsabilidad de políticos mediocres y para los más fanáticos, que os voy a decir...os da igual, os resbala que sea imposible, que no hay respaldo, que se queda fuera de la UE, os dan igual las leyes, la destrución de CAT aa cámara lenta...os da igual
Vosté es un policia i les opinions politiques no l’hi pertoquen.
Vosté rep ordres de la fiscalia, no l’hi correspon fer judicis sobre politics. No va tenir en compte el Govern, donc tampoc el pot criticar. Visté no es un ciutadà qualsevol.

envia el comentari