Torra demana a la JEC tingui en compte la "situació especial" del judici i permeti els llaços grocs

El president assegura que "no es pot associar el símbol del llaç groc amb una formació política concreta que concórrer a les eleccions"
El president de la Generalitat, Quim Torra, intervé al ple del Parlament | ACN

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet arribar una carta dirigida a la Junta Electoral, en la qual demana es reconsideri la prohibició dels llaços grocs a edificis de la Generalitat i es desestimi la petició de Cs.

 

En les al·legacions, Torra exposa que Cs té una “clara intenció d’imbuir a error a la Junta Electoral, ja que l’acord del dia 11 es referia exclusivament a la retirada de banderes estelades i llaços grocs dels edificis públics de la Generalitat, i no, a altres elements, com pretén la queixa del partit”. El president de la Generalitat, demana a la JEC que prengui en consideració la “situació especial” amb la celebració del “judici del procés”, i en el qual el president del Tribunal Suprem ha “permès la presència dels llaços”, a més de ser un judici que “altera clarament els marcs de la neutralitat electoral”.

 

Torra insisteix en què no es potassociar el símbol del llaç groc amb una formació política concreta que concórrer a les eleccions, i passa a enumerar tota una sèrie de casos en què aquest símbol s’utilitza com a Alemanya (per mostrar suport a les forces armades) o al 2009 a Vitòria, en solidaritat pels afectats als incendis forestals del territori.

 

El president sol·licita a la Junta Electoral que tingui en consideració les al·legacions i que desestimi la petició de CS, així com que realitzi un reconeixement a la situació “especial” en què es troba immers el període electoral i considiri els llaços grocs concordants amb la “neutralitat política”. Comentaris
Anna
Sr Torra, amb aquest to i aquest posat, creu que algú li fa cas ?? Aquí la varen cagar fort
Anna
Sr Torra, amb aquest to i aquest posat, creu que algú li fa cas ?? Aquí la varen cagar fort
Anna
Sr Torra, amb aquest to i aquest posat, creu que algú li fa cas ?? Aquí la varen cagar fort
El Periodista ja ja buscat els components de la JEC
A més del parell de jutges del Procés, uns militarosos i carcamals d'allò més tronat i un és del Cs.!!!!!! Els de la JEC són d'allò que en diem extremíssima dreta. És a dir: sense objectivitat, sense rigor conceptual, sense imparcialitat. Es clar que els ximplets del trifeixisme denuncien per la seva obsessió pels llaços grossos, els de la JEC són dels seus. JOC BRUT. Així funcionen.
Vicenç Ramoneda
Quin és el significat del llaç groc? Aquest símbol per reivindicar la llibertat dels presos té l'origen en la Guerra de Successió, quan Felip V el va prohibir. https://bit.ly/2TDRUSq L’origen del llaç groc i les cassolades. https://bit.ly/2JiSpwp Perquè cal portar un llaç groc. https://bit.ly/2HAamnO
La JEC
NO ÉS NEUTRAL Les seves prohibicions no responen a criteris mínimament raonables. No es pot donar la batuta de les normes a uns ximples fanátics de Cs i Cia!!!!!!

envia el comentari