Salellas emprenya Marchena quan pregunta al CNP per què van actuar al col·legi de les filles de Puigdemont

El president de la sala li ordena que no faci conjectures

 

 

Picabaralla elegant entre un dels advocats de Jordi Cuixart, Benet Salellas, i el president de la Sala Penal que jutja el procés, Manuel Marchena. El foc s'ha encès en el segon testimoni de la tarda, l'inspector del Cos Nacional de Policia 87.526, encarregat de l'operatiu de Girona on formava part de la policia judicial. 

 

 

Després d'explicar la seva actuació al fiscal Fidel Cadena, ha arribat el torn de Salellas. L'advocat ha anat amb joc ras i clar i li ha demanat per què va intervenir a l'Escola Verd. Concretament, si tenia res a veure la seva actuació en aquest centre amb el fet que hi anessin les filles de l'expresident  Carles Puigdemont. 

 

 

Davant la pregunta, Marchena ha saltat com una molla i li ha requerit què preguntés i no fes "conjectures". El president de Sala l'ha tallat en sec i li ha emfatitzat que aquesta informació no la podia tenir l'agent. Salellas no ha fet cara de convençut i Marchena ha continuat. Al proper torn de preguntes de Salellas ha utilitzat la ironia per respondre al magistrat: "Aviam si ara hi ha més sort". 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?