Puigdemont: "Jutjar-vos no és un acte de justícia, i ho saben"

"Dempeus, ferms, serens i dignes", afirma el president a l'exili
Puigdemont Irlanda
El president Puigdemont | ACN

El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, ha fet referència aquest dimarts a l'inici del judici per l'1-O al Tribunal Suprem. "Dempeus, ferms, serens i dignes. Jutjar-vos no és un acte de justícia, i ho saben", ha piulat Puigdemont, que ha afegit: "El que comença avui no acabarà amb l'1 d'octubre i, en canvi, acabarà per desemmascarar el muntatge que ens pretén silenciar i atemorir".

 

Puigdemont també ha compartit la il·lustració del dibuixant egipci Sherif Arafa, on apareix un home empresonat amb una urna al cap. "És molt escaient recordar-la avui, ara que comença un judici que empresona demòcrates per posar urnes", ha afegit.

 Comentaris
La injustícia caspanyola represora i mafiosa Fàstic de país arruïnat econòmicament i moralment Marxem rapit
Xavier
Puigdemont President legítim. Estem amb tu i amb tots i totes els presos i exiliats. Ñ és un estat fallit i ho saben. El judici només fa que tornar-ho a demostrar. On s'ha vist que es pugui fer cas a Vox com acusació? És com si un violador denunciés a la víctima. Surrealista
federalista
disfruta i menja be a waterloo, puxi, ben aviat tambe et seuras tu, aprenent de pastisser i et demanaran 25 anys de preso per rebelio com al teu ex amic vice junqui, ell al menys ha tingut els pebrots, de compareixer davant la justicia per l'intent de colp d'estat, tu com la rata covard que ets vas fugir pastisser, pero tranquil ja t'agafarem jajajaja.
Con este empezó todo lo malo.
Este fantasma no quiere perder protagonismo, que tipo mas cobarde y prepotente.

envia el comentari